MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ethem Burcu Pülgir ailesinin en mutlu günü

SPOR 25.06.2020 - 13:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ethem Burcu Pülgir ailesinin en mutlu günü

Nevşehir Belediyespor ’un tecrübeli futbolcusu Ethem Ercan Pülgir, ilk kez baba olma sevincini yaşadı.
  Nevşehir Belediyespor ’un tecrübeli futbolcusu Ethem Ercan Pülgir, ilk kez baba olma sevincini yaşadı.   Ethem Ercan Pülgir eşi Burcu Pülgir bir erkek çocuğu dünyaya getirirken, bebeğe, Şerif Göktuğ adı verildi.   Başarılı futbolcu, eşi Burcu Pülgiri kutladıktan sonra aile bireyleriyle birlikte sevincini paylaştı.   İlk kez baba olma duygusunu yaşadığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Ethem Ercan Pülgir "Bebeğimiz sağlıklı dünyaya geldiği için çok mutluyum. İnşallah Şerif Göktuğ, aileme ve Nevşehir Belediye Spor camiasına uğur getirir.” İfadelerini kulandı.   Konu ile ilgili Nevşehir Belediye Spor Kulüp başkanı Esat Özaltın yaptığı açıklamada, "Takımımızın başarılı futbolcularından Ethem Ercan Pülgir ilk kez baba olduğunu öğreniyoruz. Ethem Burcu Pülgir çiftini tebrik eder, ailemizin en küçük üyesi Şerif Göktuğ ‘a sağlıklı ve mutlu uzun ömürler dilerim" ifadelerini kullandı.  
Nevşehir Belediyespor ’un tecrübeli futbolcusu Ethem Ercan Pülgir, ilk kez baba olma sevincini yaşadı.

 

Nevşehir Belediyespor ’un tecrübeli futbolcusu Ethem Ercan Pülgir, ilk kez baba olma sevincini yaşadı.

 

Ethem Ercan Pülgir eşi Burcu Pülgir bir erkek çocuğu dünyaya getirirken, bebeğe, Şerif Göktuğ adı verildi.

 

Başarılı futbolcu, eşi Burcu Pülgiri kutladıktan sonra aile bireyleriyle birlikte sevincini paylaştı.

 

İlk kez baba olma duygusunu yaşadığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Ethem Ercan Pülgir "Bebeğimiz sağlıklı dünyaya geldiği için çok mutluyum. İnşallah Şerif Göktuğ, aileme ve Nevşehir Belediye Spor camiasına uğur getirir.” İfadelerini kulandı.

 

Konu ile ilgili Nevşehir Belediye Spor Kulüp başkanı Esat Özaltın yaptığı açıklamada, "Takımımızın başarılı futbolcularından Ethem Ercan Pülgir ilk kez baba olduğunu öğreniyoruz. Ethem Burcu Pülgir çiftini tebrik eder, ailemizin en küçük üyesi Şerif Göktuğ ‘a sağlıklı ve mutlu uzun ömürler dilerim" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.