MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Esat Kabaklı ile Kahramanlık Türküleri programı ertelendi

KÜLTÜR-SANAT 12.03.2020 - 22:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Esat Kabaklı ile Kahramanlık Türküleri programı ertelendi

Ürgüp Belediyesi tarafından Çanakkale Zaferinin 105. Yılı etkinlikleri kapsamında Ürgüp’te 14 Mart 2020 Cumartesi günü yapılması planlanan kahramanlık türküleri programı Koronavirüs tedbirleri kapsamında ertelendi.
  Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk konuyla ilgili sosyal medya hesabında şu açıklamayı yaptı:   “14 Mart 2020 Cumartesi günü gerçekleştirmeyi planladığımız “Esat Kabaklı ile Kahramanlık Türküleri” programımız korona virüs tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe ertelenmiştir.   İnsanların toplu olarak kullandıkları alanlarda tedbir alma konusunda, anlık olarak takip ettiğimiz sıkı bir çalışma yürütüyoruz, toplu alanlarda yapılacak etkinliklerinde bu süreçte risk oluşturabileceği düşüncesinden hareketle etkinliği ileri bir tarihe erteleme kararı aldık.   Esat Kabaklı’yı Ürgüp’ümüzde ağırlamayı, sizlerin dinlemeyi arzuladığı kadar ben de heyecanla bekliyordum. 14 Mart’ta olmasa da Ürgüp’te bir gün “Vatanına göz dikeni ez oğlum” dizelerine sizlerle birlikte eşlik edeceğiz.”
Ürgüp Belediyesi tarafından Çanakkale Zaferinin 105. Yılı etkinlikleri kapsamında Ürgüp’te 14 Mart 2020 Cumartesi günü yapılması planlanan kahramanlık türküleri programı Koronavirüs tedbirleri kapsamında ertelendi.

 

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk konuyla ilgili sosyal medya hesabında şu açıklamayı yaptı:

 

“14 Mart 2020 Cumartesi günü gerçekleştirmeyi planladığımız “Esat Kabaklı ile Kahramanlık Türküleri” programımız korona virüs tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe ertelenmiştir.

 

İnsanların toplu olarak kullandıkları alanlarda tedbir alma konusunda, anlık olarak takip ettiğimiz sıkı bir çalışma yürütüyoruz, toplu alanlarda yapılacak etkinliklerinde bu süreçte risk oluşturabileceği düşüncesinden hareketle etkinliği ileri bir tarihe erteleme kararı aldık.

 

Esat Kabaklı’yı Ürgüp’ümüzde ağırlamayı, sizlerin dinlemeyi arzuladığı kadar ben de heyecanla bekliyordum. 14 Mart’ta olmasa da Ürgüp’te bir gün “Vatanına göz dikeni ez oğlum” dizelerine sizlerle birlikte eşlik edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.