MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Erasmus+ öğrenim ve staj hareketliliği hibeleri hakkında önemli duyuru

EĞİTİM 02.07.2020 - 11:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Erasmus+ öğrenim ve staj hareketliliği hibeleri hakkında önemli duyuru

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Erasmus öğrenim ve staj hareketliliği hibeleri hususunda bir açıklama yayınladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Erasmus öğrenim ve staj hareketliliği hibeleri hususunda bir açıklama yayınladı.   Açıklamada; "Değerli Öğrencilerimiz, COVID-19 tedbirleri kapsamında, YÖK Başkanlığının 13.03.2020 tarihli kararı ile üniversiteler tarafından yürütülen tüm akademik değişim programlarına ilişkin faaliyetler durdurulmuştur. Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından 2020-2021 Akademik Yılına ilişkin yayınlanan Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği ilanları, akademik değişim programlarının yeniden başlatılması ihtimaline hazırlıklı olmak üzere açılmıştır. İlana başvuru yapmış olmanız, akademik yıl içerisinde programdan faydalanabileceğiniz anlamına gelmemektedir. Akademik değişim programlarının çevrimiçi olarak yapılması ve fiziksel anlamda hareketlilik faaliyetlerinin gerçekleştirilememesi muhtemeldir. Erasmus+ faaliyetlerinin güz döneminde online olarak başlamasının muhtemel olduğu ilan metnimizde duyurulmuştu. Ancak, Ulusal Ajans'tan alınan son bilgilere göre güz döneminde online olarak gerçekleştirilecek olan faaliyetlere hibe verilmeyecektir. Başvuru yapmış olan öğrencilerimizin bu hususu dikkate alarak başvurularını gözden geçirmeleri; başvuru yapacak olan öğrencilerimizin de bu hususu dikkate alarak başvuru yapmaları önemle duyurulur" denildi.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Erasmus öğrenim ve staj hareketliliği hibeleri hususunda bir açıklama yayınladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Erasmus öğrenim ve staj hareketliliği hibeleri hususunda bir açıklama yayınladı.

 

Açıklamada; "Değerli Öğrencilerimiz, COVID-19 tedbirleri kapsamında, YÖK Başkanlığının 13.03.2020 tarihli kararı ile üniversiteler tarafından yürütülen tüm akademik değişim programlarına ilişkin faaliyetler durdurulmuştur. Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından 2020-2021 Akademik Yılına ilişkin yayınlanan Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği ilanları, akademik değişim programlarının yeniden başlatılması ihtimaline hazırlıklı olmak üzere açılmıştır. İlana başvuru yapmış olmanız, akademik yıl içerisinde programdan faydalanabileceğiniz anlamına gelmemektedir. Akademik değişim programlarının çevrimiçi olarak yapılması ve fiziksel anlamda hareketlilik faaliyetlerinin gerçekleştirilememesi muhtemeldir. Erasmus+ faaliyetlerinin güz döneminde online olarak başlamasının muhtemel olduğu ilan metnimizde duyurulmuştu. Ancak, Ulusal Ajans'tan alınan son bilgilere göre güz döneminde online olarak gerçekleştirilecek olan faaliyetlere hibe verilmeyecektir. Başvuru yapmış olan öğrencilerimizin bu hususu dikkate alarak başvurularını gözden geçirmeleri; başvuru yapacak olan öğrencilerimizin de bu hususu dikkate alarak başvuru yapmaları önemle duyurulur" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.