Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

En Çok İstanbul’a Yolcu Var

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.07.2014 - 19:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

En Çok İstanbul’a Yolcu Var

NEVŞEHİR(MHA) Ramazan bayramına sayılı günler kala karayolu ile bayram tatilini il dışında geçirmek isteyenlerin telaşı sürüyor. Hemen hemen bütün dini bayramlarda olduğu gibi bu bayramda da Nevşehir dışında bayramı geçirmek ve Türkiye’nin çeşitli illerindeki yakınlarını ziyaret etmek isteyenlerin büyük bir çoğunlukta bulunduğu yolcular bu yıl en çok İstanbul’a bilet aldı. Nevşehir’in Tek Yerli Firması Nevşehir Seyahat Firmasının Genel Müdürü Ayhan Özenmiş, Nevşehir’den en fazla İstanbul’a gitmek üzere bilet alındığını, mevcut otobüslerin talebi karşılamaması ile ek seferler düzenlendiğini söyledi.   Bu tür dini bayramlarda Vatandaşların en az bir hafta öncesinden il dışına çıkmak istemeleri durumunda mutlaka biletlerini ayırt etmeleri uyarısında bulunan Nevşehir Seyahat Firması Genel Müdürü Ayhan Özenmiş, “Ramazan bayramına iki gün kala İstanbul seferlerimiz tamamen dolmuş durumda. Ek Seferlerimizde doldu. Bu yıl Nevşehir’den en fazla İstanbul’a yolcu var. Firma olarak yolcularımızın sağ salim gitmek istedikleri ile ulaşmaları, tekrar ilimize güven ve huzur içerisinde dönmeleri için tüm önlemlerimizi aldık. Tüm Yolcularımıza, Nevşehir halkımıza huzurlu, sağlıklı bir bayram diliyoruz” dedi.
NEVŞEHİR(MHA) Ramazan bayramına sayılı günler kala karayolu ile bayram tatilini il dışında geçirmek isteyenlerin telaşı sürüyor.

Hemen hemen bütün dini bayramlarda olduğu gibi bu bayramda da Nevşehir dışında bayramı geçirmek ve Türkiye’nin çeşitli illerindeki yakınlarını ziyaret etmek isteyenlerin büyük bir çoğunlukta bulunduğu yolcular bu yıl en çok İstanbul’a bilet aldı.

Nevşehir’in Tek Yerli Firması Nevşehir Seyahat Firmasının Genel Müdürü Ayhan Özenmiş, Nevşehir’den en fazla İstanbul’a gitmek üzere bilet alındığını, mevcut otobüslerin talebi karşılamaması ile ek seferler düzenlendiğini söyledi.  

Bu tür dini bayramlarda Vatandaşların en az bir hafta öncesinden il dışına çıkmak istemeleri durumunda mutlaka biletlerini ayırt etmeleri uyarısında bulunan Nevşehir Seyahat Firması Genel Müdürü Ayhan Özenmiş, “Ramazan bayramına iki gün kala İstanbul seferlerimiz tamamen dolmuş durumda. Ek Seferlerimizde doldu. Bu yıl Nevşehir’den en fazla İstanbul’a yolcu var. Firma olarak yolcularımızın sağ salim gitmek istedikleri ile ulaşmaları, tekrar ilimize güven ve huzur içerisinde dönmeleri için tüm önlemlerimizi aldık. Tüm Yolcularımıza, Nevşehir halkımıza huzurlu, sağlıklı bir bayram diliyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.