Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ekipler İcik, Kalecik ve Bozca'daydı

NEVŞEHİR 28.11.2020 - 11:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ekipler İcik, Kalecik ve Bozca'daydı

  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Özel İdaresi ekipleri merkez ilçeye bağlı İcik Köyünde Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerince İçme suyu şamandıra sistemleri ve klor makinesi kalibrasyon ayarları yapıldı.    Kozaklı ilçesine bağlı Kalecik Köyünde çıkan bir yangından dolayı yanan binanın çevresinde güvenlik sorunu oluşmaması için Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince müdahale edildi.    Avanos İlçesine bağlı Bozca Köyünde ise Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerince kanalizasyon yapımı tamamlanmış olup, rögar kurulumu tamamlandı. 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Özel İdaresi ekipleri merkez ilçeye bağlı İcik Köyünde Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerince İçme suyu şamandıra sistemleri ve klor makinesi kalibrasyon ayarları yapıldı. 

 

Kozaklı ilçesine bağlı Kalecik Köyünde çıkan bir yangından dolayı yanan binanın çevresinde güvenlik sorunu oluşmaması için Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince müdahale edildi. 

 

Avanos İlçesine bağlı Bozca Köyünde ise Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerince kanalizasyon yapımı tamamlanmış olup, rögar kurulumu tamamlandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.