Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

'Ecdadın torunlarını boynu bükük bırakmayacağız'

GÜNCEL 07.12.2020 - 13:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

'Ecdadın torunlarını boynu bükük bırakmayacağız'

Osmanlı’dan koparıldıktan sonra mahzun kalan Balkan topraklarındaki Müslüman soydaşlarımız için bir tuğla bağışlamak ister misiniz?
  Osmanlı’dan koparıldıktan sonra mahzun kalan Balkan topraklarındaki Müslüman soydaşlarımız için bir tuğla bağışlamak ister misiniz?   Üsküp’te, batılıların yoğun şekilde misyonerlik çalışması yaptığı bu süreçte bölgedeki soydaşlarımız için İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından asırlarca filizlenmeye devam edecek önemli bir çalışma başlatıldı.   Kadim topraklarımızdaki gençlerimizi hem uyuşturucu bataklığına sürüklemek hem de dinsiz olarak yetişmelerini sağlamak için batılı çok sayıda vakıf, dernek bölgede faaliyet yürütüyor.   Bu oyunu bozmak için harekete geçen İHH, Üsküp’te hem gençlerin dini eğitim almaları, hem kötü alışkanlıklardan korunmaları için spor kompleksinin de içinde olduğu dev bir külliye yapıyor.   Bir tuğla fayda sağlamak için GENCLİK yaz 4072’e SMS gönderin…   Ecdadımızın torunlarını tek dişi kalmış sözde medeni batının uşakları yem etmeyeceğiz.   Osmanlı torunları bizler varız, bir paket sigaraya vereceğimiz bedeli göndererek sen de asra imza at…   Kampanyaya destek vermek için GENCLİK yazıp 4072’e SMS göndermeniz yeterli. Bir SMS bedeli ise sadece 27 lira.   “Hayra vesile olan, hayrı yapan gibidir.” Hadis-i Şerif
Osmanlı’dan koparıldıktan sonra mahzun kalan Balkan topraklarındaki Müslüman soydaşlarımız için bir tuğla bağışlamak ister misiniz?

 

Osmanlı’dan koparıldıktan sonra mahzun kalan Balkan topraklarındaki Müslüman soydaşlarımız için bir tuğla bağışlamak ister misiniz?

 

Üsküp’te, batılıların yoğun şekilde misyonerlik çalışması yaptığı bu süreçte bölgedeki soydaşlarımız için İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından asırlarca filizlenmeye devam edecek önemli bir çalışma başlatıldı.

 

Kadim topraklarımızdaki gençlerimizi hem uyuşturucu bataklığına sürüklemek hem de dinsiz olarak yetişmelerini sağlamak için batılı çok sayıda vakıf, dernek bölgede faaliyet yürütüyor.

 

Bu oyunu bozmak için harekete geçen İHH, Üsküp’te hem gençlerin dini eğitim almaları, hem kötü alışkanlıklardan korunmaları için spor kompleksinin de içinde olduğu dev bir külliye yapıyor.

 

Bir tuğla fayda sağlamak için GENCLİK yaz 4072’e SMS gönderin…

 

Ecdadımızın torunlarını tek dişi kalmış sözde medeni batının uşakları yem etmeyeceğiz.

 

Osmanlı torunları bizler varız, bir paket sigaraya vereceğimiz bedeli göndererek sen de asra imza at…

 

Kampanyaya destek vermek için GENCLİK yazıp 4072’e SMS göndermeniz yeterli. Bir SMS bedeli ise sadece 27 lira.

 

“Hayra vesile olan, hayrı yapan gibidir.” Hadis-i Şerif

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.