Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Düzgün , Nevşehir'de İhtiyaç Sahipleri Bize Ulaşsın !

NEVŞEHİR 04.12.2016 - 14:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Düzgün , Nevşehir'de İhtiyaç Sahipleri Bize Ulaşsın !

Beşir Derneği bağışçıları ile ihtiyaç sahibi aileleri buluşturmaya devam ediyor.
Beşir Derneği bağışçıları ile ihtiyaç sahibi aileleri buluşturmaya devam ediyor. Beşir Derneği tarafından Nevşehir'de kurulan ve paranın  geçmediği' Paylaşım Noktası' marketinde Sosyal inceleme sonucu belirlenen 30 aileye Aralık ayı düzenli ve dönemsel Gıda,Giyim, Et, Okul Malzemeleri, Temizlik Malzemeleri ayakkabı, ihtiyaçlarını  karşılayarak yüzlerin gülmesine vesile olmasına devam ediyor. Beşir Derneği Nevşehir Temsilcisi Taner Düzgün: “Sürekli yardımlarımızın yanı sıra dönemsel yardım faaliyetlerimize de devam ediyoruz. İhtiyaç sahipleri ile bağışçılarımız arasında köprü vazifemizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Bağışçılarımız ve gönüllülerimizin desteği ile her geçen gün faaliyetlerimizi artırarak, hayra vesile olmaya devam etme arzusu içindeyiz. Yapmış oldukları bağışlarıyla mutluluğa vesile olan tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz.   Düzgün: "Öyle ise siz de (ey mü'minler) hayır işlerine koşun, birbîrinizle yarış edin". (Bakara, 148) ayetine uygun şekilde Daha fazla aileye yardım ulaştırmak istiyoruz; Bunun için yardımseverlere ve bağışçılara ihtiyacımız vardır. Bu hayır kervanında bulunmak isteyenler bizlere Gsm :0532 684 7378  Gsm: 0535 354 48 79 nolu telefonlardan ulaşsınlar dedi.   
Beşir Derneği bağışçıları ile ihtiyaç sahibi aileleri buluşturmaya devam ediyor.

Beşir Derneği bağışçıları ile ihtiyaç sahibi aileleri buluşturmaya devam ediyor.



Beşir Derneği tarafından Nevşehir'de kurulan ve paranın  geçmediği' Paylaşım Noktası' marketinde Sosyal inceleme sonucu belirlenen 30 aileye Aralık ayı düzenli ve dönemsel Gıda,Giyim, Et, Okul Malzemeleri, Temizlik Malzemeleri ayakkabı, ihtiyaçlarını  karşılayarak yüzlerin gülmesine vesile olmasına devam ediyor.



Beşir Derneği Nevşehir Temsilcisi Taner Düzgün: “Sürekli yardımlarımızın yanı sıra dönemsel yardım faaliyetlerimize de devam ediyoruz. İhtiyaç sahipleri ile bağışçılarımız arasında köprü vazifemizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Bağışçılarımız ve gönüllülerimizin desteği ile her geçen gün faaliyetlerimizi artırarak, hayra vesile olmaya devam etme arzusu içindeyiz. Yapmış oldukları bağışlarıyla mutluluğa vesile olan tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz.

 

Düzgün: "Öyle ise siz de (ey mü'minler) hayır işlerine koşun, birbîrinizle yarış edin". (Bakara, 148) ayetine uygun şekilde Daha fazla aileye yardım ulaştırmak istiyoruz; Bunun için yardımseverlere ve bağışçılara ihtiyacımız vardır. Bu hayır kervanında bulunmak isteyenler bizlere Gsm :0532 684 7378  Gsm: 0535 354 48 79 nolu telefonlardan ulaşsınlar dedi.

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.