Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Duru, Resmen Nevşehir Sporu İstedi

SPOR 03.05.2016 - 17:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Duru, Resmen Nevşehir Sporu İstedi

Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Nevşehir G.K takımına ilk resmi teklif Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’dan geldi.
Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Nevşehir G.K takımına ilk resmi teklif Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’dan geldi.   Bölgesel Amatör Ligde önümüzdeki yıl mücadele edecek olan Nevşehir Spor takımına ilk resmi teklifi Çat Belediye Başkanı Kamil Duru yaptı. Gelecek yıl Nevşehir Sporu güçlü bir oluşum yaparak özlenen 3. Lige taşımak için kolları sıvayan Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Nevşehir Spor yönetimi ile bugün ilk resmi görüşmesini yaptı.   Duru yaptığı ziyaret sonrasında gelecek yıl yapılanması konusunda gerekli sponsorların hazır olduğunu ve gelecek yıl Nevşehir Sporu 3. Lige taşımak için ilk ciddi görüşmelerini yaptıklarını kaydetti. Duru, “ Nevşehir Sporu sahipsiz bırakmamak adına Nevşehir Spor Kulüp yönetimi ile bir araya geldik. Nevşehir halkının kucaklayacağı bir yönetim oluşturmak istiyoruz. Bu kapsamda ilk adımımızı atmış bulunuyoruz. Nevşehir Spor taraftarlarının özlemiş olduğu profesyonel lige Allah’ın izni ile çıkacağız. Nevşehir sporda bu yıl oynayan futbolcu arkadaşlarımız ile görüştük ve beklemelerini rica ettik. Şayet Nevşehir Spor yönetimi bizlere biran önce cevap verirse biran önce 3. Lig özleminin sona ereceği kadro ile Nevşehir sporu oluşturacağız. İnşallah en kısa zamanda Nevşehir spor yönetimi bizlere olumlu bir cevap verir ve dev bir bütçe ile Nevşehir Sporu özlediği profesyonel lige tüm Nevşehir olarak taşırız” şeklinde konuştu. 
Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Nevşehir G.K takımına ilk resmi teklif Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’dan geldi.

Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Nevşehir G.K takımına ilk resmi teklif Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’dan geldi.

 

Bölgesel Amatör Ligde önümüzdeki yıl mücadele edecek olan Nevşehir Spor takımına ilk resmi teklifi Çat Belediye Başkanı Kamil Duru yaptı. Gelecek yıl Nevşehir Sporu güçlü bir oluşum yaparak özlenen 3. Lige taşımak için kolları sıvayan Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Nevşehir Spor yönetimi ile bugün ilk resmi görüşmesini yaptı.

 

Duru yaptığı ziyaret sonrasında gelecek yıl yapılanması konusunda gerekli sponsorların hazır olduğunu ve gelecek yıl Nevşehir Sporu 3. Lige taşımak için ilk ciddi görüşmelerini yaptıklarını kaydetti. Duru, “ Nevşehir Sporu sahipsiz bırakmamak adına Nevşehir Spor Kulüp yönetimi ile bir araya geldik. Nevşehir halkının kucaklayacağı bir yönetim oluşturmak istiyoruz. Bu kapsamda ilk adımımızı atmış bulunuyoruz. Nevşehir Spor taraftarlarının özlemiş olduğu profesyonel lige Allah’ın izni ile çıkacağız. Nevşehir sporda bu yıl oynayan futbolcu arkadaşlarımız ile görüştük ve beklemelerini rica ettik. Şayet Nevşehir Spor yönetimi bizlere biran önce cevap verirse biran önce 3. Lig özleminin sona ereceği kadro ile Nevşehir sporu oluşturacağız. İnşallah en kısa zamanda Nevşehir spor yönetimi bizlere olumlu bir cevap verir ve dev bir bütçe ile Nevşehir Sporu özlediği profesyonel lige tüm Nevşehir olarak taşırız” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.