Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Dünyanın İlgi Gösterdiği Şarap Banyosu Kapadokya’da

TURİZM 04.02.2017 - 13:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Dünyanın İlgi Gösterdiği Şarap Banyosu Kapadokya’da

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya bölgesinde tüm dünyanın ilgi gösterdiği şarap banyosu başladı.
Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya bölgesinde tüm dünyanın ilgi gösterdiği şarap banyosu başladı.   Tüm dünyanın en önemli yıldızlarının ilgi gösterdiği şarap banyosu Türkiye’nin en önemli turizm bölgelerinden bir tanesi olan Kapadokya bölgesinde başladı. Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Uçhisar kasabasında bulunan Museum Hotel’de 2017 yılı itibarıyla başlayan şarap banyosuna yerli ve yabancı turistler büyük ilgi gösteriyor.   Otel müdürü Orhan Korkmaz özelikle elit kesimin büyük ilgi gösterdiği şarap banyosunu otelimizde her gün üç veya dört oda için özel olarak hazırlıyoruz dedi.   Korkmaz, “Museum otel olarak bu bereketli topraklarda kırktan fazla Kapadokya’da üzüm bağımız bulunuyor. Bu üzüm bağlarında 8,9 çeşit üzüm yetiştiriyoruz. Kendi şaraplarımızı ve kendi pekmezimizi üretiyoruz. Bu şarapları misafirlerimize ikram ederken de bir de bu dünyaca ünlü starların dahi güzellik rutierlerinden olan şarap banyosunu misafirlerimize ikram etmeye karar verdik. Gelen misafirlerimize gördüğünüz gibi şarap banyosu hazırlıyoruz. Önce bu şarap banyosuna giriyorlar ardından da masajlarını alıyorlar. Şarap banyosunun kesinlikle bir faydası var. Kasları gevşettiği gibi kan dolaşımını hızlandırıyor. Özellikle balayı çiftleri şarap banyosunu çok seviyorlar. Önümüzde ki günlerde biliyorsunuz sevgililer günü o dönem içinde şimdiden bir çok misafirimiz rezervasyonlarını yaptırdı. Şu dönemde daha çok yerli misafir ağırlıyoruz ama her misafirimizin ilgisi yüksek. Başlatmış olduğumuz şarap banyosuna özellikle İstanbul sosyetesi ve üst seviyede olan misafirlerimiz ilgi göstermekle beraber günde en az üç veya dört masörümüz bu banyoları hazırlıyor” diye konuştu.  
Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya bölgesinde tüm dünyanın ilgi gösterdiği şarap banyosu başladı.

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya bölgesinde tüm dünyanın ilgi gösterdiği şarap banyosu başladı.

 

Tüm dünyanın en önemli yıldızlarının ilgi gösterdiği şarap banyosu Türkiye’nin en önemli turizm bölgelerinden bir tanesi olan Kapadokya bölgesinde başladı. Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Uçhisar kasabasında bulunan Museum Hotel’de 2017 yılı itibarıyla başlayan şarap banyosuna yerli ve yabancı turistler büyük ilgi gösteriyor.

 

Otel müdürü Orhan Korkmaz özelikle elit kesimin büyük ilgi gösterdiği şarap banyosunu otelimizde her gün üç veya dört oda için özel olarak hazırlıyoruz dedi.

 

Korkmaz, “Museum otel olarak bu bereketli topraklarda kırktan fazla Kapadokya’da üzüm bağımız bulunuyor. Bu üzüm bağlarında 8,9 çeşit üzüm yetiştiriyoruz. Kendi şaraplarımızı ve kendi pekmezimizi üretiyoruz. Bu şarapları misafirlerimize ikram ederken de bir de bu dünyaca ünlü starların dahi güzellik rutierlerinden olan şarap banyosunu misafirlerimize ikram etmeye karar verdik. Gelen misafirlerimize gördüğünüz gibi şarap banyosu hazırlıyoruz. Önce bu şarap banyosuna giriyorlar ardından da masajlarını alıyorlar. Şarap banyosunun kesinlikle bir faydası var. Kasları gevşettiği gibi kan dolaşımını hızlandırıyor. Özellikle balayı çiftleri şarap banyosunu çok seviyorlar. Önümüzde ki günlerde biliyorsunuz sevgililer günü o dönem içinde şimdiden bir çok misafirimiz rezervasyonlarını yaptırdı. Şu dönemde daha çok yerli misafir ağırlıyoruz ama her misafirimizin ilgisi yüksek. Başlatmış olduğumuz şarap banyosuna özellikle İstanbul sosyetesi ve üst seviyede olan misafirlerimiz ilgi göstermekle beraber günde en az üç veya dört masörümüz bu banyoları hazırlıyor” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.