MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Dünyaca Ünlü Şefler Kapadokya’ya Lezzet Katıyor

TURİZM 19.05.2016 - 01:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Dünyaca Ünlü Şefler Kapadokya’ya Lezzet Katıyor

Türkiye’nin tek Relais & Chateaux ünvanlı, Kapadokya’nın ilk butik oteli “Museum Hotel”, 20 -21 Mayıs tarihlerinde, dünyaca ünlü şefler Murat Bozok ve Andrea Campani’yi ağırlıyor.
Türkiye’nin tek Relais & Chateaux ünvanlı, Kapadokya’nın ilk butik oteli “Museum Hotel”, 20 -21 Mayıs tarihlerinde, dünyaca ünlü şefler Murat Bozok ve Andrea Campani’yi ağırlıyor.   Türkiye’nin tek Relais & Chateaux ünvanlı oteli Museum Hotel, benzersiz projelere ve konseptlere imza atmaya devam ediyor. Museum Hotel, 20 - 21 Mayıs tarihlerinde ünlü şefler Murat Bozok ve Andrea Campani ile hazırladığı ‘Chefs Table’ ve ‘Gurme Brunch’larla damaklarda ve hafızalarda unutulmaz tatlara imza atıyor.   Türkiye’nin tek Relais & Chateaux ünvanlı oteli Museum Hotel, mevsimin tüm renklerinin ve heyecanının, müzik, sanat, gastronomi ve daha birçok etkinlik ile yaşandığı Cappadox döneminde, ünlü şefler Murat Bozok ve Andrea Campani ile benzersiz lezzetleri deneyimlemeye çağırıyor!   Uluslararası ödüllerinin yanı sıra, özgün dokunuşları ve yorumları ile de dünya çapında kendinden söz ettiren ünlü şef Murat Bozok ve dünyaca ünlü Relais & Chateaux şeflerinin başında gelen, İtalya’nın ünlü şefi Andrea Campani, Museum Hotel’in Lil’a Restaurant’ında düzenlenen “Chefs Table” ve “Gurme Brunch” için Kapadokya’da bir araya geldiler. 20 Mayıs Cuma akşamı “Chefs Table” ile başlayan, 21 Mayıs Cumartesi günü de “Gurme Brunch” ile devam eden Museum Hotel’in gurme etkinlikleri, keyifli ve heyecan verici yeni deneyimler yaşamaya davet ediyor.   Doğanın ve tarihin tüm muhteşem görselliğini sergileyen “Museum Hotel” ayrıcalıklı ve kişiye özel hizmetleriyle her detayında masaldaymışsınız gibi hissedeceğiniz benzersiz deneyimler için sizi bekliyor!  
Türkiye’nin tek Relais & Chateaux ünvanlı, Kapadokya’nın ilk butik oteli “Museum Hotel”, 20 -21 Mayıs tarihlerinde, dünyaca ünlü şefler Murat Bozok ve Andrea Campani’yi ağırlıyor.

Türkiye’nin tek Relais & Chateaux ünvanlı, Kapadokya’nın ilk butik oteli “Museum Hotel”, 20 -21 Mayıs tarihlerinde, dünyaca ünlü şefler Murat Bozok ve Andrea Campani’yi ağırlıyor.

 

Türkiye’nin tek Relais & Chateaux ünvanlı oteli Museum Hotel, benzersiz projelere ve konseptlere imza atmaya devam ediyor. Museum Hotel, 20 - 21 Mayıs tarihlerinde ünlü şefler Murat Bozok ve Andrea Campani ile hazırladığı ‘Chefs Table’ ve ‘Gurme Brunch’larla damaklarda ve hafızalarda unutulmaz tatlara imza atıyor.

 

Türkiye’nin tek Relais & Chateaux ünvanlı oteli Museum Hotel, mevsimin tüm renklerinin ve heyecanının, müzik, sanat, gastronomi ve daha birçok etkinlik ile yaşandığı Cappadox döneminde, ünlü şefler Murat Bozok ve Andrea Campani ile benzersiz lezzetleri deneyimlemeye çağırıyor!

 

Uluslararası ödüllerinin yanı sıra, özgün dokunuşları ve yorumları ile de dünya çapında kendinden söz ettiren ünlü şef Murat Bozok ve dünyaca ünlü Relais & Chateaux şeflerinin başında gelen, İtalya’nın ünlü şefi Andrea Campani, Museum Hotel’in Lil’a Restaurant’ında düzenlenen “Chefs Table” ve “Gurme Brunch” için Kapadokya’da bir araya geldiler. 20 Mayıs Cuma akşamı “Chefs Table” ile başlayan, 21 Mayıs Cumartesi günü de “Gurme Brunch” ile devam eden Museum Hotel’in gurme etkinlikleri, keyifli ve heyecan verici yeni deneyimler yaşamaya davet ediyor.

 

Doğanın ve tarihin tüm muhteşem görselliğini sergileyen “Museum Hotel” ayrıcalıklı ve kişiye özel hizmetleriyle her detayında masaldaymışsınız gibi hissedeceğiniz benzersiz deneyimler için sizi bekliyor!

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.