Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Dorak Holding, Kapadokya'da Dev Kampanya Başlattı

TURİZM 14.04.2016 - 13:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Dorak Holding, Kapadokya'da Dev Kampanya Başlattı

Dorak Holding, iç turizmin canlandırılması için Ramada Cappadocia'da gecelik konaklama fiyatını 29 TL'ye düşürdü.
Dorak Holding, iç turizmin canlandırılması için Ramada Cappadocia'da gecelik konaklama fiyatını 29 TL'ye düşürdü.   Dorak Holding, iç turizmin canlandırılması için Ramada Cappadocia'da gecelik konaklama fiyatını 29 TL'ye düşürdü. Bölge esnafına destek olmak için otelde yemek servisi yapılmayacak. Holding açıklamasına göre, iç turizmin canlandırılmasına yönelik faaliyetler kapsamında harekete geçen Dorak Holding, iştirakleri arasında bulunan 211 odalı Ramada Cappadocia'da gecelik konaklama fiyatını 29 TL'ye düşürdü. Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde bulunan, hem tatil, hem de iş toplantıları için özel olarak tasarlanan 5 yıldızlı Ramada Cappadocia'da 15 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında misafirler gecelik 29 TL'ye ağırlanacak. Misafirler, otelde restoranların kapalı olacağı kampanya süresince yemek başta olmak üzere diğer ihtiyaçları için bölge esnafına yönlendirilecek. -"Yönümüzü iç pazara döndürdük" Açıklamada görüşlerine yer verilen Dorak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Körükçü, bölgenin en büyük turizm yatırım grubu olarak iç turizmin canlandırılması adına böyle bir kampanyayı hayata geçirdiklerini dile getirdi. Körükçü, şunları kaydetti:  "Bölge turizminde geçtiğimiz yıllara oranla yüzde 70'lere varan bir düşüş yaşanıyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da telkinleriyle yönümüzü iç pazara döndürdük. 'Kapadokya'yı yaşamayan kalmasın' diyoruz ve bunu bölgeyi kurtarma projesi olarak görüyoruz. Misafirlerimiz odalarımızın her türlü konforundan gecelik 29 TL'ye faydalanabilecekler. Yiyecek başta olmak üzere diğer ihtiyaçları için de kendilerini bölge esnafına yönlendireceğiz. Kapadokya'nın yeniden canlanması ve özlenen eski günlere kavuşabilmesi için iç turizmin önemli bir itici güç olacağına inanıyoruz. Biz de bu bölgeye inananlar olarak üzerimize düşeni yapacağız." Turizm yeniden hareketlenene kadar bu tür kampanyaların farklı alanlarda da devam edeceğini belirten Körükçü, herkesi Kapadokya'yı görmeye beklediklerini ifade etti.
Dorak Holding, iç turizmin canlandırılması için Ramada Cappadocia'da gecelik konaklama fiyatını 29 TL'ye düşürdü.

Dorak Holding, iç turizmin canlandırılması için Ramada Cappadocia'da gecelik konaklama fiyatını 29 TL'ye düşürdü.

 

Dorak Holding, iç turizmin canlandırılması için Ramada Cappadocia'da gecelik konaklama fiyatını 29 TL'ye düşürdü. Bölge esnafına destek olmak için otelde yemek servisi yapılmayacak.

Holding açıklamasına göre, iç turizmin canlandırılmasına yönelik faaliyetler kapsamında harekete geçen Dorak Holding, iştirakleri arasında bulunan 211 odalı Ramada Cappadocia'da gecelik konaklama fiyatını 29 TL'ye düşürdü.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde bulunan, hem tatil, hem de iş toplantıları için özel olarak tasarlanan 5 yıldızlı Ramada Cappadocia'da 15 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında misafirler gecelik 29 TL'ye ağırlanacak. Misafirler, otelde restoranların kapalı olacağı kampanya süresince yemek başta olmak üzere diğer ihtiyaçları için bölge esnafına yönlendirilecek.

-"Yönümüzü iç pazara döndürdük"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Dorak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Körükçü, bölgenin en büyük turizm yatırım grubu olarak iç turizmin canlandırılması adına böyle bir kampanyayı hayata geçirdiklerini dile getirdi. Körükçü, şunları kaydetti: 

"Bölge turizminde geçtiğimiz yıllara oranla yüzde 70'lere varan bir düşüş yaşanıyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da telkinleriyle yönümüzü iç pazara döndürdük. 'Kapadokya'yı yaşamayan kalmasın' diyoruz ve bunu bölgeyi kurtarma projesi olarak görüyoruz.

Misafirlerimiz odalarımızın her türlü konforundan gecelik 29 TL'ye faydalanabilecekler. Yiyecek başta olmak üzere diğer ihtiyaçları için de kendilerini bölge esnafına yönlendireceğiz. Kapadokya'nın yeniden canlanması ve özlenen eski günlere kavuşabilmesi için iç turizmin önemli bir itici güç olacağına inanıyoruz. Biz de bu bölgeye inananlar olarak üzerimize düşeni yapacağız."

Turizm yeniden hareketlenene kadar bu tür kampanyaların farklı alanlarda da devam edeceğini belirten Körükçü, herkesi Kapadokya'yı görmeye beklediklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.