Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Doğa Tohumculuktan Doğa Katliamı !

NEVŞEHİR 05.09.2016 - 21:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Doğa Tohumculuktan Doğa Katliamı !

Doğa Tohumculuk Göz Göre Göre “Doğayı” Kirletiyor
Doğa Tohumculuk Göz Göre Göre “Doğayı” Kirletiyor     Gülşehir’de hizmet veren Doğa Tohumculuğa ait olan fabrika Kızılırmak nehrini adeta zehirlemeye devam ediyor.       Doğa tohumculuk yetkilileri tarafından hiçbir önlem alınmadan fabrikadan çıkan tüm atıkları traktörler ile ırmağa dökmesine adeta seyirci kalması ilçe halkının ve çevreci vatandaşların büyük tepkisine neden oluyor.       Gülşehir ilçe sınırından geçmekte olan Kızılırmak nehrinin göz göre göre birileri sırf rant elde etsin diye kirletmelerine kim veya kimler göz yumuyor.       Nitekim çevreciler ile bu ve benzeri fabrikalarında ırmak içerisinde bulunan canlıları göz göre göre öldürmesine tepki gösterirsen bu duruma kim ne zaman dur diyecek merak ediliyor.     Lale Haber olarak Nevşehir’de yetkili kurum ve kuruluşları acilen Gülşehir ilçesindeki bu katliama dur demeye ve görevlerini yapmaya davet ediyoruz.             
Doğa Tohumculuk Göz Göre Göre “Doğayı” Kirletiyor

Doğa Tohumculuk Göz Göre Göre “Doğayı” Kirletiyor

 

 

Gülşehir’de hizmet veren Doğa Tohumculuğa ait olan fabrika Kızılırmak nehrini adeta zehirlemeye devam ediyor.

 

 

 

Doğa tohumculuk yetkilileri tarafından hiçbir önlem alınmadan fabrikadan çıkan tüm atıkları traktörler ile ırmağa dökmesine adeta seyirci kalması ilçe halkının ve çevreci vatandaşların büyük tepkisine neden oluyor.

 

 

 

Gülşehir ilçe sınırından geçmekte olan Kızılırmak nehrinin göz göre göre birileri sırf rant elde etsin diye kirletmelerine kim veya kimler göz yumuyor.

 

 

 

Nitekim çevreciler ile bu ve benzeri fabrikalarında ırmak içerisinde bulunan canlıları göz göre göre öldürmesine tepki gösterirsen bu duruma kim ne zaman dur diyecek merak ediliyor.

 

 

Lale Haber olarak Nevşehir’de yetkili kurum ve kuruluşları acilen Gülşehir ilçesindeki bu katliama dur demeye ve görevlerini yapmaya davet ediyoruz. 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.