MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Diyanet Spor Türkiye Şampiyonasına Aksaray'a Gidiyor

SPOR 27.05.2016 - 15:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Diyanet Spor Türkiye Şampiyonasına Aksaray'a Gidiyor

Nevşehir Diyanet Gençlik Ve Spor Kulübü U-16 Futbol Takımı 02-05 Haziran 2016 Tarihlerinde Türkiye Şampiyonasına Aksaray'a Gidiyor.
Nevşehir Diyanet Gençlik Ve Spor Kulübü U-16 Futbol Takımı 02-05 Haziran 2016 Tarihlerinde Türkiye Şampiyonasına Aksaray'a Gidiyor.     Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Ve Futbol İl Temsilciliği Tarafından Düzenlenen ;2015-2016 Futbol Sezonu U-16 Ligi Nevşehir İl Şampiyonu Olan Diyanet Gençlik Ve Spor Kulübü Futbol Takımı Türkiye Şampiyonasına Komşu İlimiz Aksaray'a Gidecek.     Toplam 8 takımın katılıp iki grupta mücadele ettiği U-16 Liginde Diyanet Spor U-16 Futbol takımı final maçı dahil  oynadığı yedi (7) maçta 6 galibiyet ve bir yenilgi alırken,35 gol atıp sadece 4 gol yedi.     Diyanet Gençlik ve Spor Kulübü ligin ilk haftasında  Ortahisar Belediye Sporu 5-0,ikinci hafta,Kavak Sporu 8-0 yenerken ligin 3.haftasında Kapadokya Nevşehir Spora 2-1 yenildi.Ligin ikinci devresine ise yine Ortahisar Belediye Spor maçı ile başlayan Diyanet Gençlik ve Spor bu maçı da 9-0 kazanarak zirve iddiasını devam ettirdi.Ligin 5.haftasında ise Kavak Spor ile karşılaşan Diyanet Gençlik Spor bu maçı da 5-0 gibi farklı bir skorla kazanarak son hafta oynayacağı Kapadokya Nevşehir Spor maçına moralle çıktı.Grup finali niteliğindeki bu maçı da çok güzel bir oyundan sonra 5-1 kazanan Diyanet spor 15 puan ve averajla B-Grubunu lider tamamladı ve A-Grubu lideri Nevşehir Spor GK.takımı ile Final oynamaya hak kazandı.     Diyanet Spor Kulüp başkanı Adem Özbek yaptığı açıklamada şunları söyledi     Diyanet Spor Kulüp başkanı Adem Özbek , Finalde  rakibi Nevşehir Spor GK takımı ile oynayan Diyanet Gençlik Spor çok zorlu geçen final maçını'da Şahin Neşeli ve Cebrail Şahin'in attığı gollerle 2-1 kazanarak U-16 Ligi Nevşehir şampiyonu oldu ve ilimizi Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkı kazanmıştı. 02-05 Haziran tarihleri arasında Aksaray'da yapılacak olan Türkiye şampiyonasında Diyanet spor ; Kayseri,Konya,Adana,Mersin ve Kırıkkale il şampiyonlarıyla mücadele edecek.  Takımımız bu şampiyonaya ilk kez katılıyor. Elimizden geldiğince başarılı olmaya çalışacağız.Burada önce iyi futbol oynayıp galibiyetler almak istiyoruz.Tesadüfen şampiyon olmadığımızı da burada ispatlayacağız.İlimizi Aksaray’da en iyi şekilde temsil edeceğiz.dedi.  
Nevşehir Diyanet Gençlik Ve Spor Kulübü U-16 Futbol Takımı 02-05 Haziran 2016 Tarihlerinde Türkiye Şampiyonasına Aksaray'a Gidiyor.

Nevşehir Diyanet Gençlik Ve Spor Kulübü U-16 Futbol Takımı 02-05 Haziran 2016 Tarihlerinde Türkiye Şampiyonasına Aksaray'a Gidiyor.

 

 

Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Ve Futbol İl Temsilciliği Tarafından Düzenlenen ;2015-2016 Futbol Sezonu U-16 Ligi Nevşehir İl Şampiyonu Olan Diyanet Gençlik Ve Spor Kulübü Futbol Takımı Türkiye Şampiyonasına Komşu İlimiz Aksaray'a Gidecek.

 

 

Toplam 8 takımın katılıp iki grupta mücadele ettiği U-16 Liginde Diyanet Spor U-16 Futbol takımı final maçı dahil  oynadığı yedi (7) maçta 6 galibiyet ve bir yenilgi alırken,35 gol atıp sadece 4 gol yedi.

 

 

Diyanet Gençlik ve Spor Kulübü ligin ilk haftasında  Ortahisar Belediye Sporu 5-0,ikinci hafta,Kavak Sporu 8-0 yenerken ligin 3.haftasında Kapadokya Nevşehir Spora 2-1 yenildi.Ligin ikinci devresine ise yine Ortahisar Belediye Spor maçı ile başlayan Diyanet Gençlik ve Spor bu maçı da 9-0 kazanarak zirve iddiasını devam ettirdi.Ligin 5.haftasında ise Kavak Spor ile karşılaşan Diyanet Gençlik Spor bu maçı da 5-0 gibi farklı bir skorla kazanarak son hafta oynayacağı Kapadokya Nevşehir Spor maçına moralle çıktı.Grup finali niteliğindeki bu maçı da çok güzel bir oyundan sonra 5-1 kazanan Diyanet spor 15 puan ve averajla B-Grubunu lider tamamladı ve A-Grubu lideri Nevşehir Spor GK.takımı ile Final oynamaya hak kazandı.

 

 

Diyanet Spor Kulüp başkanı Adem Özbek yaptığı açıklamada şunları söyledi

 

 

Diyanet Spor Kulüp başkanı Adem Özbek , Finalde  rakibi Nevşehir Spor GK takımı ile oynayan Diyanet Gençlik Spor çok zorlu geçen final maçını'da Şahin Neşeli ve Cebrail Şahin'in attığı gollerle 2-1 kazanarak U-16 Ligi Nevşehir şampiyonu oldu ve ilimizi Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkı kazanmıştı. 02-05 Haziran tarihleri arasında Aksaray'da yapılacak olan Türkiye şampiyonasında Diyanet spor ; Kayseri,Konya,Adana,Mersin ve Kırıkkale il şampiyonlarıyla mücadele edecek.  Takımımız bu şampiyonaya ilk kez katılıyor. Elimizden geldiğince başarılı olmaya çalışacağız.Burada önce iyi futbol oynayıp galibiyetler almak istiyoruz.Tesadüfen şampiyon olmadığımızı da burada ispatlayacağız.İlimizi Aksaray’da en iyi şekilde temsil edeceğiz.dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.