MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Dinç, 'Nice 66 yıllara'

GÜNCEL 20.07.2020 - 12:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Dinç, 'Nice 66 yıllara'

Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç Nevşehir’in il oluşunun 64. yıldönümünü kutladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç Nevşehir’in il oluşunun 64. yıldönümünü kutladı.   Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir'in sahip olduğu bu temel değerlerle bir yanda turizm sektöründe ve diğer yanda tarım, ticaret ve sanayi alanında önemli gelişimlerini bundan sonra da sürdüreceğine inandığını belirten İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, "Nevşehir’imizin il oluşunun 66. Yıldönümünü kutluyor, bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç Nevşehir’in il oluşunun 64. yıldönümünü kutladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç Nevşehir’in il oluşunun 64. yıldönümünü kutladı.

 

Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir'in sahip olduğu bu temel değerlerle bir yanda turizm sektöründe ve diğer yanda tarım, ticaret ve sanayi alanında önemli gelişimlerini bundan sonra da sürdüreceğine inandığını belirten İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, "Nevşehir’imizin il oluşunun 66. Yıldönümünü kutluyor, bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.