MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Devlet Bahçeli 15 Temmuz Sürüyor Açıklaması

SİYASET 21.08.2016 - 22:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Devlet Bahçeli 15 Temmuz Sürüyor Açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gaziantep'te meydana gelen terör saldırısını kınayarak, 15 Temmuz darbe girişiminin farklı terör örgütleri kanalıyla sürdürülmek istendiğini belirtti.
MHP Lideri Devlet Bahçeli, twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla Gaziantep'te yaşanan terör saldırısına tepki gösterdi. Bahçeli twitter hesabından şu paylaşımlarda bulundu. MHP Lideri Devlet Bahçeli , "Gaziantep dün akşam korkunç bir katliama sahne oldu. Barbar, insan kanıyla beslenen vahşiler masum ve mazlum canlara acımadan kıydılar. Gazi ilimizin Şahinbey ilçesi Beybahçe Mahallesi'nde kına gecesi için toplanan vatandaşlarımız canlı bomba dehşetiyle karşılaştılar. Benzerlerine Ortadoğu ülkelerinde rastlanan kanlı saldırıda 50 vatandaşımız hayatını kaybetti, onlarcası da yaralandı. Anlaşılan odur ki, 15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsü farklı terör örgütleri kanalıyla sürdürülmek, Türkiye teslim alınmak istenmektedir. Ancak Türk milleti, üzerine yönlendirilen bu kan selinde boğulmayacak, bu kin ve kirli akına asla kapılmayacaktır. Türkiye terörizmin belini kıracaktır. Düğüne canlı bomba ile saldıranların, insan hayatına acımadan kastedenlerin heves ve hesapları milli birlik karşısında parçalanacaktır. Türkiye tek yürek, millet tek umuttur. Milli Mücadele yıllarında gazilik unvanını inancının gücüyle alan Gaziantep teröre yenilmeyecektir. Şahin Bey'in ruhu ayakta ve diridir. Türkiye'nin düşmesini gözleyen FETÖ, PKK, IŞİD gibi iblis artıkları hak ettikleri cezayı bulacaktır. Gaziantep'te meydana gelen hunhar terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diliyorum. Terör kimden gelirse gelsin, kökeni, kaynağı ve amacı ne olursa olsun insanlık adına, millet namına lanetliyor ve telin ediyorum. Hepimizin başı sağ olsun. Bugün bir yanımız gazi, diğer yanımız şahadet, bakışlarımız, dualarımız Gaziantep'tir. Rabbim sabırlar ihsan etsin." dedi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gaziantep'te meydana gelen terör saldırısını kınayarak, 15 Temmuz darbe girişiminin farklı terör örgütleri kanalıyla sürdürülmek istendiğini belirtti.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla Gaziantep'te yaşanan terör saldırısına tepki gösterdi. Bahçeli twitter hesabından şu paylaşımlarda bulundu.



MHP Lideri Devlet Bahçeli , "Gaziantep dün akşam korkunç bir katliama sahne oldu. Barbar, insan kanıyla beslenen vahşiler masum ve mazlum canlara acımadan kıydılar. Gazi ilimizin Şahinbey ilçesi Beybahçe Mahallesi'nde kına gecesi için toplanan vatandaşlarımız canlı bomba dehşetiyle karşılaştılar. Benzerlerine Ortadoğu ülkelerinde rastlanan kanlı saldırıda 50 vatandaşımız hayatını kaybetti, onlarcası da yaralandı. Anlaşılan odur ki, 15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsü farklı terör örgütleri kanalıyla sürdürülmek, Türkiye teslim alınmak istenmektedir. Ancak Türk milleti, üzerine yönlendirilen bu kan selinde boğulmayacak, bu kin ve kirli akına asla kapılmayacaktır. Türkiye terörizmin belini kıracaktır. Düğüne canlı bomba ile saldıranların, insan hayatına acımadan kastedenlerin heves ve hesapları milli birlik karşısında parçalanacaktır. Türkiye tek yürek, millet tek umuttur. Milli Mücadele yıllarında gazilik unvanını inancının gücüyle alan Gaziantep teröre yenilmeyecektir. Şahin Bey'in ruhu ayakta ve diridir. Türkiye'nin düşmesini gözleyen FETÖ, PKK, IŞİD gibi iblis artıkları hak ettikleri cezayı bulacaktır. Gaziantep'te meydana gelen hunhar terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diliyorum. Terör kimden gelirse gelsin, kökeni, kaynağı ve amacı ne olursa olsun insanlık adına, millet namına lanetliyor ve telin ediyorum. Hepimizin başı sağ olsun. Bugün bir yanımız gazi, diğer yanımız şahadet, bakışlarımız, dualarımız Gaziantep'tir. Rabbim sabırlar ihsan etsin." dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.