Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Derinkuyu Otobüslerinin Yeni Başkanı Erdoğan Ertaş Oldu

İLÇELER 22.06.2016 - 12:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Derinkuyu Otobüslerinin Yeni Başkanı Erdoğan Ertaş Oldu

Geçtiğimiz haftalarda SS. Derinkuyu Otobüsleri Kooperatifi’nin başkanlık seçimi yapıldı.
Geçtiğimiz haftalarda SS.Derinkuyu Otobüsleri Kooperatifi’nin başkanlık seçimi yapıldı.   Kooperatif üyelerinin oylarıyla başkan ve yönetim kurulu üyeleri belirlendi. Yapılan seçim sonucunda iki yıl aradan sonra başkanlığa tekrar Erdoğan Ertaş seçildi.   Yönetim kurulu Yücel Karabakla ve Ergin Ekmekci, Denetleme Kuruluna da Erol Karabakla ve Uğur Karataş seçildiler.   Başkan Veli Ertaş seçim sonrası, “Tüm üyelerimize bana göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim. Bu bir hizmet yarışıdır” dedi.  
Geçtiğimiz haftalarda SS. Derinkuyu Otobüsleri Kooperatifi’nin başkanlık seçimi yapıldı.

Geçtiğimiz haftalarda SS.Derinkuyu Otobüsleri Kooperatifi’nin başkanlık seçimi yapıldı.

 

Kooperatif üyelerinin oylarıyla başkan ve yönetim kurulu üyeleri belirlendi. Yapılan seçim sonucunda iki yıl aradan sonra başkanlığa tekrar Erdoğan Ertaş seçildi.

 


Yönetim kurulu Yücel Karabakla ve Ergin Ekmekci, Denetleme Kuruluna da Erol Karabakla ve Uğur Karataş seçildiler.

 


Başkan Veli Ertaş seçim sonrası, “Tüm üyelerimize bana göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim. Bu bir hizmet yarışıdır” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.