MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Derinkuyu Kaymakamlığından HES kodu uyarısı

İLÇELER 25.08.2020 - 12:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Derinkuyu Kaymakamlığından HES kodu uyarısı

Derinkuyu ilçe kaymakamlığı Nevşehir Valiliğinin kararı doğrultusunda HES kodu bulunmayanların kamu kurum ve kuruluşlarına alınmayacağı uyarısında bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Derinkuyu ilçe kaymakamlığı Nevşehir Valiliğinin kararı doğrultusunda HES kodu bulunmayanların kamu kurum ve kuruluşlarına alınmayacağı uyarısında bulundu.     Açıklamada; "İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Kararı Gereğince Nevşehir il genelinde geçerli olmak üzere; Kamu Kurum ve Kuruluşları’na (sağlık tesisleri hariç) girişte HES kodu kontrolü yapılacaktır. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için kamu kurum ve kuruluşlarına HES kodu ile birlikte gelmeleri gerekmektedir" ifadelerine yer verildi.      
Derinkuyu ilçe kaymakamlığı Nevşehir Valiliğinin kararı doğrultusunda HES kodu bulunmayanların kamu kurum ve kuruluşlarına alınmayacağı uyarısında bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Derinkuyu ilçe kaymakamlığı Nevşehir Valiliğinin kararı doğrultusunda HES kodu bulunmayanların kamu kurum ve kuruluşlarına alınmayacağı uyarısında bulundu.  

 

Açıklamada; "İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Kararı Gereğince Nevşehir il genelinde geçerli olmak üzere; Kamu Kurum ve Kuruluşları’na (sağlık tesisleri hariç) girişte HES kodu kontrolü yapılacaktır. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için kamu kurum ve kuruluşlarına HES kodu ile birlikte gelmeleri gerekmektedir" ifadelerine yer verildi.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.