MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Denklik modülü uygulaması anketi

EĞİTİM 28.07.2020 - 12:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Denklik modülü uygulaması anketi

Milli Eğitim Bakanlığınca Resmi Gazete'de yayımlanan denklik yönetmeliğinin yayımlandığı tarihten, e-Denklik modülü ise 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren uygulamaya konuldu.
  NEVŞEHİR(MHA) Milli Eğitim Bakanlığınca Resmi Gazete'de yayımlanan denklik yönetmeliğinin yayımlandığı tarihten, e-Denklik modülü ise 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren uygulamaya konuldu.    İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, denklik yönetmeliğinin getirdiği mevzuat değişiklikleri ile e-Denklik modülü uygulamasının denklik merkezleri çalışanları ve paydaşları tarafından değerlendirilmesine ve memnuniyet oranlarının araştırılmasına ihtiyaç duyulduğu bildirildi.     Bu amaçla 20-31 Temmuz 2020 tarihleri arasında https://mebbis.meb.gov.tr/ adresinde bulunan denklik modülü "Duyurular" bölümündeki anketlere denklik merkezinde çalışanların (Şube Müdürü, Şef, Memur, Komisyon üyeleri) katılabileceği, ayrıca denklik belgesi alan ve 31 Temmuz 2020 tarihine kadar başvuruda bulunan paydaşların da https://edenklik.meb.gov.tr/ adresi "Duyurular" bölümdeki ankete katılımları istendi.  
Milli Eğitim Bakanlığınca Resmi Gazete'de yayımlanan denklik yönetmeliğinin yayımlandığı tarihten, e-Denklik modülü ise 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren uygulamaya konuldu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Milli Eğitim Bakanlığınca Resmi Gazete'de yayımlanan denklik yönetmeliğinin yayımlandığı tarihten, e-Denklik modülü ise 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren uygulamaya konuldu. 

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, denklik yönetmeliğinin getirdiği mevzuat değişiklikleri ile e-Denklik modülü uygulamasının denklik merkezleri çalışanları ve paydaşları tarafından değerlendirilmesine ve memnuniyet oranlarının araştırılmasına ihtiyaç duyulduğu bildirildi.  

 

Bu amaçla 20-31 Temmuz 2020 tarihleri arasında https://mebbis.meb.gov.tr/ adresinde bulunan denklik modülü "Duyurular" bölümündeki anketlere denklik merkezinde çalışanların (Şube Müdürü, Şef, Memur, Komisyon üyeleri) katılabileceği, ayrıca denklik belgesi alan ve 31 Temmuz 2020 tarihine kadar başvuruda bulunan paydaşların da https://edenklik.meb.gov.tr/ adresi "Duyurular" bölümdeki ankete katılımları istendi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.