Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Demokrat Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanlığına Murat Ercan atandı

SİYASET 11.09.2020 - 14:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Demokrat Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanlığına Murat Ercan atandı

Demokrat Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Murat Ercan açıklamada bulundu.
  Demokrat Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanan  Murat Ercan açıklamada  bulundu.   Ercan açıklamasında şunları kaydetti; ‘’Rahmetli Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel'in dediği gibi, "Bütün mesele sağ kalabilmeniz, sağlıklı kalabilmenizdir. Davanıza sahip çıkabilmenizdir." Biz de bu bilinçle başta Türkiye olmak üzere Nevşehir'de sağ kalan Merhum Şehit Başvekilimiz Adnan Menderes'in mirasına ve davamıza sahip çıkmak için elimizi taşın altına koymak istedik. Henüz yeniyiz ama bu toprakların evladıyız. Demokratları Nevşehirliler iyi bilirler. Her karışında izlerimiz bulunuyor. Yıllar önce nasıl Kıratı bağırlarına bastılarsa yine basacaklarına şüphem yoktur. Çalışmalarımıza hız vererek sağlam bir teşkilat oluşturmayı Allah'ın izniyle istiyoruz. Son olarak bizleri bu göreve layık gören Demokrat Parti Genel Başkanımız  Sn.Gültekin Uysal'a, Genel Başkan Yardımcımız Sn. Ali Serdar Eriş’e ve Gençlik Kolları Başkanımız Sn.Berkay Güloğlu'na teşekkür ediyorum.’’ Atamaların ardından yaptığı açıklamada Demokrat Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Av. Berkay Güloğlu; “Ülke çapında Demokrat Parti gençleri olarak teşkilatlanıyoruz. Bu ülkeye ve bu millete hizmetkarlık vazifesi biz demokratların mirasıdır. Bizler de bu ülkede aydınlığın, özgürlüğün ve refahın teminatı olan demokratların varisleriyiz. Demokrat Gençlik Türkiye’yi yeniden aydınlatmak ve daha güzel bir geleceğe ulaştırmak için gayret ediyor. Bu doğrultuda tercih edilen arkadaşlarımızın da vazifelerini hakkıyla yapacaklarından şüphem yoktur. Her birinin bulunduğu ilde bir yıldız gibi vatanı ve milleti aydınlatacaklarından şüphem yoktur. Yeni atanan il başkanlarımızı tebrik ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum. El ele vererek, 81 köşesinden tutarak bu ülkeyi ayağa kaldıracağımıza, hep birlikte Türkiye’yi daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum. Gücümüz de, isteğimiz de, gayretimiz de yerindedir. Yolumuz açık olsun.” dedi.
Demokrat Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Murat Ercan açıklamada bulundu.

 


Demokrat Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanan  Murat Ercan açıklamada  bulundu.

 

Ercan açıklamasında şunları kaydetti;


‘’Rahmetli Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel'in dediği gibi, "Bütün mesele sağ kalabilmeniz, sağlıklı kalabilmenizdir. Davanıza sahip çıkabilmenizdir." Biz de bu bilinçle başta Türkiye olmak üzere Nevşehir'de sağ kalan Merhum Şehit Başvekilimiz Adnan Menderes'in mirasına ve davamıza sahip çıkmak için elimizi taşın altına koymak istedik. Henüz yeniyiz ama bu toprakların evladıyız. Demokratları Nevşehirliler iyi bilirler. Her karışında izlerimiz bulunuyor. Yıllar önce nasıl Kıratı bağırlarına bastılarsa yine basacaklarına şüphem yoktur. Çalışmalarımıza hız vererek sağlam bir teşkilat oluşturmayı Allah'ın izniyle istiyoruz. Son olarak bizleri bu göreve layık gören Demokrat Parti Genel Başkanımız  Sn.Gültekin Uysal'a, Genel Başkan Yardımcımız Sn. Ali Serdar Eriş’e ve Gençlik Kolları Başkanımız Sn.Berkay Güloğlu'na teşekkür ediyorum.’’
Atamaların ardından yaptığı açıklamada Demokrat Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Av. Berkay Güloğlu; “Ülke çapında Demokrat Parti gençleri olarak teşkilatlanıyoruz. Bu ülkeye ve bu millete hizmetkarlık vazifesi biz demokratların mirasıdır. Bizler de bu ülkede aydınlığın, özgürlüğün ve refahın teminatı olan demokratların varisleriyiz. Demokrat Gençlik Türkiye’yi yeniden aydınlatmak ve daha güzel bir geleceğe ulaştırmak için gayret ediyor. Bu doğrultuda tercih edilen arkadaşlarımızın da vazifelerini hakkıyla yapacaklarından şüphem yoktur. Her birinin bulunduğu ilde bir yıldız gibi vatanı ve milleti aydınlatacaklarından şüphem yoktur. Yeni atanan il başkanlarımızı tebrik ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum. El ele vererek, 81 köşesinden tutarak bu ülkeyi ayağa kaldıracağımıza, hep birlikte Türkiye’yi daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum. Gücümüz de, isteğimiz de, gayretimiz de yerindedir. Yolumuz açık olsun.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.