MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Demir Avanos ve Ürgüp ilçelerindeki okulları denetledi

EĞİTİM 13.06.2020 - 13:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Demir Avanos ve Ürgüp ilçelerindeki okulları denetledi

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, 20 Haziran 2020'de Ürgüp ve Avanos ilçelerimizde LGS sınavı yapılacak ortaokul ve imam hatip ortaokullarını ziyaret ederek sınav hazırlıklarını yerinde inceledi.
  NEVŞEHİR(MHA) İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, 20 Haziran 2020'de Ürgüp ve Avanos ilçelerimizde LGS sınavı yapılacak ortaokul ve imam hatip ortaokullarını ziyaret ederek sınav hazırlıklarını yerinde inceledi.   Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'e okul ziyaretlerinde Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Örtlek ve Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir eşlik etti.   Korona virüs salgını kapsamında alınan tedbirler doğrultusunda, öğrencilerimizin sınav salonlarına alınışı, sınıf düzeni, maske dağıtımı ve hijyen ürünlerinin bina içinde ve dışındaki konumları ve yapılan çalışmalar hakkında okul müdürlerinden bilgi alan Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğrencilerimizin sağlıklı ortamlarda sınava girmesi için gerekli hazırlıkların yapıldığını söyledi.  
İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, 20 Haziran 2020'de Ürgüp ve Avanos ilçelerimizde LGS sınavı yapılacak ortaokul ve imam hatip ortaokullarını ziyaret ederek sınav hazırlıklarını yerinde inceledi.

 

NEVŞEHİR(MHA) İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, 20 Haziran 2020'de Ürgüp ve Avanos ilçelerimizde LGS sınavı yapılacak ortaokul ve imam hatip ortaokullarını ziyaret ederek sınav hazırlıklarını yerinde inceledi.

 

Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'e okul ziyaretlerinde Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Örtlek ve Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir eşlik etti.

 

Korona virüs salgını kapsamında alınan tedbirler doğrultusunda, öğrencilerimizin sınav salonlarına alınışı, sınıf düzeni, maske dağıtımı ve hijyen ürünlerinin bina içinde ve dışındaki konumları ve yapılan çalışmalar hakkında okul müdürlerinden bilgi alan Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğrencilerimizin sağlıklı ortamlarda sınava girmesi için gerekli hazırlıkların yapıldığını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.