MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Cumhuriyet Bayramında Köpeklerin Gösterisi Nefes Kesti

NEVŞEHİR 29.10.2016 - 13:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Cumhuriyet Bayramında Köpeklerin Gösterisi Nefes Kesti

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Gazi Stadyumunda büyük bir coşku içerisinde kutlandı.
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Gazi Stadyumunda büyük bir coşku içerisinde kutlandı.   Nevşehir Gazi Stadyumunda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.     29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlarken tören Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in halkın bayramını kutlamasıyla devam etti. Nevşehir’de düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında ise Jandarma Genel Komutanlığına bağlı Jandarma At-Köpek Eğitim Merkezi Komutanlı’nda iz takip, devriye, bomba arama, arama ve kurtarma konusunda eğitimli köpeklerin gösterisi törene gelenler tarafından büyük bir heyecan içerisinde takip edildi. Tören daha sonra çeşitli branşlarda dereceye giren sporculara madalyaların verilmesi ile sona erdi.
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Gazi Stadyumunda büyük bir coşku içerisinde kutlandı.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Gazi Stadyumunda büyük bir coşku içerisinde kutlandı.

 

Nevşehir Gazi Stadyumunda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlarken tören Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in halkın bayramını kutlamasıyla devam etti. Nevşehir’de düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında ise Jandarma Genel Komutanlığına bağlı Jandarma At-Köpek Eğitim Merkezi Komutanlı’nda iz takip, devriye, bomba arama, arama ve kurtarma konusunda eğitimli köpeklerin gösterisi törene gelenler tarafından büyük bir heyecan içerisinde takip edildi. Tören daha sonra çeşitli branşlarda dereceye giren sporculara madalyaların verilmesi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.