MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Arıncı, Arı’yı ziyaret etti

NEVŞEHİR 02.01.2021 - 21:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Arıncı, Arı’yı ziyaret etti

Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ile birlikte Kayaşehir’i gezdi.
  Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir’e gelen Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı, Belediye Başkanı Rasim Arı’yı makamında ziyaret etti.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Arı, Arıncı’ya Nevşehir Belediyesi’nin devam eden ve yıl içerisinde gerçekleştirilecek olan projelerine ilişkin bilgiler verdi.   Nevşehir’i her alanda örnek gösterilen Türkiye’nin marka kentlerinden biri haline getirmek gibi bir hedeflerinin olduğunu belirten Arı, bunun için büyük bir gayretle çalıştıklarını söyledi.   Arı daha sonra konuk Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı’ya çini bir tabak ve amfora hediye etti.   Arıncı’da Başkan Arı’ya teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.   Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı ve Belediye Başkanı Rasim Arı daha sonra birlikte Nevşehir Kalesi ve Kayaşehir’i gezdi.   Arı, burada da Arıncı’ya Kayaşehir’in tarihi ve bölgede belediye tarafından yürütülen turizm yatırımları hakkında bilgi verdi.
Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ile birlikte Kayaşehir’i gezdi.

 

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir’e gelen Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı, Belediye Başkanı Rasim Arı’yı makamında ziyaret etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Arı, Arıncı’ya Nevşehir Belediyesi’nin devam eden ve yıl içerisinde gerçekleştirilecek olan projelerine ilişkin bilgiler verdi.

 

Nevşehir’i her alanda örnek gösterilen Türkiye’nin marka kentlerinden biri haline getirmek gibi bir hedeflerinin olduğunu belirten Arı, bunun için büyük bir gayretle çalıştıklarını söyledi.

 

Arı daha sonra konuk Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı’ya çini bir tabak ve amfora hediye etti.

 

Arıncı’da Başkan Arı’ya teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

 

Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı ve Belediye Başkanı Rasim Arı daha sonra birlikte Nevşehir Kalesi ve Kayaşehir’i gezdi.

 

Arı, burada da Arıncı’ya Kayaşehir’in tarihi ve bölgede belediye tarafından yürütülen turizm yatırımları hakkında bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.