Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Cumhurbaşkanı Çağrı Yaptı Gözler Nevşehir'e Çevrildi

NEVŞEHİR 03.12.2016 - 16:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Cumhurbaşkanı Çağrı Yaptı Gözler Nevşehir'e Çevrildi

Sosyal Medya da en çok konuşulan konulardan birisi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dolarlarınızı bozdurun, altına, Türk Lirası’na çevirin’ çağrısı oldu.
Sosyal Medya da en çok konuşulan konulardan birisi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dolarlarınızı bozdurun, altına, Türk Lirası’na çevirin’ çağrısı oldu.   Bu sözlerin ardından birçok kişi, mevduatında en çok dolar bulunduran illere atıfta bulundu.Bilindiği gibi mevduatında en çok dolar bulunduran iller ; Nevşehir, Kayseri, Kırşehir , Aksaray ve Yozgat.   Cumhurbaşkanı’nın bu çağrısının ardından sosyal medyada en çok sorulan soru ; ”acaba bu iller seçimlerde olduğu gibi, Cumhurbaşkanı’nın çağrısına kulak verecek mi ?” oldu.   İlerleyen günlerde ”Mevduatında en çok döviz bulunduran iller sıralaması” değişecek mi ?    Nevşehir'imizin erdemli İş adamları (DERSİAD) bakalım nasıl bir karar alacaklar ? Gözler erdemli iş adamlarımızda göreceğiz.       
Sosyal Medya da en çok konuşulan konulardan birisi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dolarlarınızı bozdurun, altına, Türk Lirası’na çevirin’ çağrısı oldu.

Sosyal Medya da en çok konuşulan konulardan birisi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dolarlarınızı bozdurun, altına, Türk Lirası’na çevirin’ çağrısı oldu.

 

Bu sözlerin ardından birçok kişi, mevduatında en çok dolar bulunduran illere atıfta bulundu.Bilindiği gibi mevduatında en çok dolar bulunduran iller ; Nevşehir, Kayseri, Kırşehir , Aksaray ve Yozgat.

 

Cumhurbaşkanı’nın bu çağrısının ardından sosyal medyada en çok sorulan soru ; ”acaba bu iller seçimlerde olduğu gibi, Cumhurbaşkanı’nın çağrısına kulak verecek mi ?” oldu.

 

İlerleyen günlerde ”Mevduatında en çok döviz bulunduran iller sıralaması” değişecek mi ? 

 

Nevşehir'imizin erdemli İş adamları (DERSİAD) bakalım nasıl bir karar alacaklar ? Gözler erdemli iş adamlarımızda göreceğiz. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.