Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çöpler artık gece toplanacak

NEVŞEHİR 27.07.2020 - 15:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çöpler artık gece toplanacak

Nevşehir Belediyesi tarafından 28 Temmuz Salı gününden itibaren yeraltı ve yerüstü çöp konteynerlerindeki çöplerin gece toplanacağı bildirildi.
  Nevşehir Belediyesi tarafından 28 Temmuz Salı gününden itibaren yeraltı ve yerüstü çöp konteynerlerindeki çöplerin gece toplanacağı bildirildi.   Konuyla ilgili olarak Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, yaz aylarında çöplerin gündüz saatlerinde toplanmasından dolayı çöp konteynerlerinde meydana gelen kötü koku ve gece saatlerinde konteyner kenarlarına bırakılan çöplerin sokak hayvanları tarafından dağıtılması nedeniyle çöplerin gece toplanmasının kararlaştırıldığı belirtildi.   28 Temmuz Salı gününden itibaren tüm yeraltı ve yerüstü çöp konteynerlerindeki çöplerin gece saat 21.00-05.00 arasında toplanacağını kaydeden yetkililer vatandaşların çöp toplama için belirlenen saatlere riayet etmeleri, çöplerini akşam 19.00-21.00 saatleri dışarı çıkarmaya özen göstermelerini istedi.   Zamanından önce çıkartılan çöplerin kirliliğe neden olduğunu belirten belediye yetkilileri çöplerin sağlam çöp torbalarına konarak konteynerlere atılması ve cadde sokaklarda çöp toplama işlemi yapıldıktan sonra kesinlikle yaya kaldırımlarına ve apartman önlerine çöp bırakılmaması konusunda vatandaşları uyardı.                                                                  
Nevşehir Belediyesi tarafından 28 Temmuz Salı gününden itibaren yeraltı ve yerüstü çöp konteynerlerindeki çöplerin gece toplanacağı bildirildi.

 

Nevşehir Belediyesi tarafından 28 Temmuz Salı gününden itibaren yeraltı ve yerüstü çöp konteynerlerindeki çöplerin gece toplanacağı bildirildi.

 

Konuyla ilgili olarak Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, yaz aylarında çöplerin gündüz saatlerinde toplanmasından dolayı çöp konteynerlerinde meydana gelen kötü koku ve gece saatlerinde konteyner kenarlarına bırakılan çöplerin sokak hayvanları tarafından dağıtılması nedeniyle çöplerin gece toplanmasının kararlaştırıldığı belirtildi.

 

28 Temmuz Salı gününden itibaren tüm yeraltı ve yerüstü çöp konteynerlerindeki çöplerin gece saat 21.00-05.00 arasında toplanacağını kaydeden yetkililer vatandaşların çöp toplama için belirlenen saatlere riayet etmeleri, çöplerini akşam 19.00-21.00 saatleri dışarı çıkarmaya özen göstermelerini istedi.

 

Zamanından önce çıkartılan çöplerin kirliliğe neden olduğunu belirten belediye yetkilileri çöplerin sağlam çöp torbalarına konarak konteynerlere atılması ve cadde sokaklarda çöp toplama işlemi yapıldıktan sonra kesinlikle yaya kaldırımlarına ve apartman önlerine çöp bırakılmaması konusunda vatandaşları uyardı.

                                                                 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.