MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çiftçi'ye kış lastiği uyarısı

GÜNCEL 27.11.2020 - 11:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çiftçi'ye kış lastiği uyarısı

Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz, 01 Aralık Salı gününden itibaren başlayacak olan kış lastiği uygalamasına tarımsal üretime katılan çiftçilerin dikkat etmesi gerektiğini söyledi.
  NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz, 01 Aralık Salı gününden itibaren başlayacak olan kış lastiği uygulamasına tarımsal üretime katılan çiftçilerin dikkat etmesi gerektiğini söyledi.     Korkmaz, "Nevşehir İl ve İlçelerinde kış mevsiminde oluşabilecek aşırı yağmur, sis, kar, tipi, buzlanma gibi nedenlerle meydana gelen kazaların en aza indirilmesi amacıyla; Nevşehir Valilik Makamının oluru ile İlimiz ve İlçelerimizde Yük ve Yolcu Taşımacılığı Yapan Ticari Araçlar ile Hususi Araçlara 01 Aralık 2020 tarihi ile 01 Nisan 2021 tarihleri arasında Kış Lastiği Takma Zorunluluğu getirilmiştir" dedi.  
Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz, 01 Aralık Salı gününden itibaren başlayacak olan kış lastiği uygalamasına tarımsal üretime katılan çiftçilerin dikkat etmesi gerektiğini söyledi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz, 01 Aralık Salı gününden itibaren başlayacak olan kış lastiği uygulamasına tarımsal üretime katılan çiftçilerin dikkat etmesi gerektiğini söyledi.  

 

Korkmaz, "Nevşehir İl ve İlçelerinde kış mevsiminde oluşabilecek aşırı yağmur, sis, kar, tipi, buzlanma gibi nedenlerle meydana gelen kazaların en aza indirilmesi amacıyla; Nevşehir Valilik Makamının oluru ile İlimiz ve İlçelerimizde Yük ve Yolcu Taşımacılığı Yapan Ticari Araçlar ile Hususi Araçlara 01 Aralık 2020 tarihi ile 01 Nisan 2021 tarihleri arasında Kış Lastiği Takma Zorunluluğu getirilmiştir" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.