MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çiftçi, 'Gazilerimiz bu vatan topraklarındaki varlığımızın simgeleri '

GÜNCEL 19.09.2020 - 11:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çiftçi, 'Gazilerimiz bu vatan topraklarındaki varlığımızın simgeleri '

Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, Gazilerimizin bu vatan topraklarındaki varlığımızın birer sembolü olduğuna dikkat çekti.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, Gazilerimizin bu vatan topraklarındaki varlığımızın birer sembolü olduğuna dikkat çekti.     Başkan Çiftçi, “Bizler, ecdadımızdan miras kalan değerlere sahip çıkarak, gazilerimizden ve şehitlerimizden aldığımız manevi güçle, içinde bulunduğumuz şartlar ne olursa olsun, birlik ve beraberliğimizi hedef alan saldırılara asla fırsat vermeyecek, bu uğurda, bütün inanç ve kararlılığımızla vatanımızın bağımsızlığını, birlik ve beraberliğimizi korumaya devam edeceğiz. Bu duygularla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımız için canlarını hiç düşünmeden feda etmiş şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, gazilik mertebesi ile şereflenmiş gazilerimize de sağlıklı, uzun ömürler diliyorum” ifadelerinde bulundu. 
Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, Gazilerimizin bu vatan topraklarındaki varlığımızın birer sembolü olduğuna dikkat çekti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, Gazilerimizin bu vatan topraklarındaki varlığımızın birer sembolü olduğuna dikkat çekti.  

 

Başkan Çiftçi, “Bizler, ecdadımızdan miras kalan değerlere sahip çıkarak, gazilerimizden ve şehitlerimizden aldığımız manevi güçle, içinde bulunduğumuz şartlar ne olursa olsun, birlik ve beraberliğimizi hedef alan saldırılara asla fırsat vermeyecek, bu uğurda, bütün inanç ve kararlılığımızla vatanımızın bağımsızlığını, birlik ve beraberliğimizi korumaya devam edeceğiz. Bu duygularla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımız için canlarını hiç düşünmeden feda etmiş şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, gazilik mertebesi ile şereflenmiş gazilerimize de sağlıklı, uzun ömürler diliyorum” ifadelerinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.