Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP’li Sarıaslan’dan AK Parti milletvekillerine jet cevap

SİYASET 01.02.2021 - 19:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

CHP’li Sarıaslan’dan AK Parti milletvekillerine jet cevap

CHP Nevşehir milletvekili Faruk Sarıaslan, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’nin düzenlediği basın toplantısına jet yanıt verdi.
  AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe bugün düzenledikleri basın toplantısında Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiği açıklamalarının ardından CHP milletvekili Faruk Sarıaslan yazılı açıklama ile cevap verdi.   Sarıaslan yazılı açıklamasında şunları kaydetti;   “Nevşehir AKP Milletvekilleri ve il başkanının yaptığı acz içindeki basın  toplantısını izledim. 2014 yılından beri  yolsuzluk iddiasında bulunulan eski belediye başkanı Hasan ÜNVER hakkında, Rasim ARI belediye başkanı seçilene kadar neden hiçbir işlem yapmadınız? Neden üzerinde milyonlarca mal varlığı bulunan belediye memurlarından hesap sormadınız? Oysa ki, hafif suç duyurusunda  bulunulanları  cezaevine  tıkarken, hakkında milyonlarca lira değerinde yolsuzluk iddiası bulunan belediye çalışanlarının tahliyesine göz yumuyorsunuz? Yoksa bu yolsuzlukların başka üst yöneticilere bulaşacağından mı korkuyorsunuz! Neden benim yerime belediye başkanı arıyorsunuz diyen Rasim Arı’ya cevap vermiyorsunuz? Belediye başkanının sağlık nedeniyle   istifa ettiğini söyleyerek halkı salak yerine mi  koyuyorsunuz? Söyledikleriniz doğru ise, insanlar neden Nevşehir’de AKP’den istifa kuyruğuna giriyor? Söyleyecek çok şey var ama; belgelerin karartılmaması için şimdilik söyleyeceklerim bu kadar.  Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Arif Parmaksız’ın paylaştığımız videosunu izlemenizi  tavsiye ediyorum. İzledikten sonra kim  namuslu  kim namussuz Türk halkı karar verecektir” ifadelerine yer verdi.   CHP milletvekili Faruk Sarıaslan yazılı açıklamasında AK Parti Avanos İlçe Başkanı Fatma Parmasız’a da seslenerek, “AKP Avanos ilçe başkanı Fatma Parmaksız’a yıkım kararı ile ilgili belediye tarafından yazı ne zaman gönderilmiştir?  Kendisi bu yazıya rağmen neden süre istemiştir. Avanos Belediyesi tarafından tekrar yıkılması yönünde yeni bir  yazı gönderilmiş midir? Bu sorularımın cevabını bekliyorum” dedi.
CHP Nevşehir milletvekili Faruk Sarıaslan, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’nin düzenlediği basın toplantısına jet yanıt verdi.

 

AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe bugün düzenledikleri basın toplantısında Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiği açıklamalarının ardından CHP milletvekili Faruk Sarıaslan yazılı açıklama ile cevap verdi.

 

Sarıaslan yazılı açıklamasında şunları kaydetti;

 

“Nevşehir AKP Milletvekilleri ve il başkanının yaptığı acz içindeki basın  toplantısını izledim. 2014 yılından beri  yolsuzluk iddiasında bulunulan eski belediye başkanı Hasan ÜNVER hakkında, Rasim ARI belediye başkanı seçilene kadar neden hiçbir işlem yapmadınız? Neden üzerinde milyonlarca mal varlığı bulunan belediye memurlarından hesap sormadınız? Oysa ki, hafif suç duyurusunda  bulunulanları  cezaevine  tıkarken, hakkında milyonlarca lira değerinde yolsuzluk iddiası bulunan belediye çalışanlarının tahliyesine göz yumuyorsunuz? Yoksa bu yolsuzlukların başka üst yöneticilere bulaşacağından mı korkuyorsunuz! Neden benim yerime belediye başkanı arıyorsunuz diyen Rasim Arı’ya cevap vermiyorsunuz? Belediye başkanının sağlık nedeniyle   istifa ettiğini söyleyerek halkı salak yerine mi  koyuyorsunuz? Söyledikleriniz doğru ise, insanlar neden Nevşehir’de AKP’den istifa kuyruğuna giriyor? Söyleyecek çok şey var ama; belgelerin karartılmaması için şimdilik söyleyeceklerim bu kadar.  Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Arif Parmaksız’ın paylaştığımız videosunu izlemenizi  tavsiye ediyorum. İzledikten sonra kim  namuslu  kim namussuz Türk halkı karar verecektir” ifadelerine yer verdi.

 

CHP milletvekili Faruk Sarıaslan yazılı açıklamasında AK Parti Avanos İlçe Başkanı Fatma Parmasız’a da seslenerek, “AKP Avanos ilçe başkanı Fatma Parmaksız’a yıkım kararı ile ilgili belediye tarafından yazı ne zaman gönderilmiştir?  Kendisi bu yazıya rağmen neden süre istemiştir. Avanos Belediyesi tarafından tekrar yıkılması yönünde yeni bir  yazı gönderilmiş midir? Bu sorularımın cevabını bekliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.