MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP'li Çiçek, Nevşehir'de Darbeyi Anlattı

SİYASET 26.10.2016 - 15:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

CHP'li Çiçek, Nevşehir'de Darbeyi Anlattı

CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek partisinin Nevşehir İl Başkanlığınca düzenlenen “Darbe ve Hukuk” konulu konferansta konuştu.
  CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek partisinin Nevşehir İl Başkanlığınca düzenlenen “Darbe ve Hukuk” konulu konferansta konuştu. CHP İl Başkanlığı tarafından Ticaret Borsası Konferans salonunda düzenlenen “Darbe ve Hukuk” konulu konferansta konuşmacı olarak katılan CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek son günlerde CHP’ye FETÖ militanlarını savunuyor konusunda açıklamalar yapılarak CHP’te FETÖ çamuru atmaya çalışıyorlar. Herkes şunu iyi bilsin ki CHP’ye FETÖ çamuru bulaşmaz dedi. Çiçek, “Kumpas davaları, Ergenekon, Balyoz, Oda TV, askeri casusluk dedikleri davalar aslında emperyalizmin planladığı bu FETÖ denilen hain örgütün icra ettirdiği iktidarında sonuna kadar azmettirdiği bir kumpas davasıdır. Bu millet 15 Temmuz gecesini yaşadı. FETÖ’nün emperyalist bir suç örgütü olduğunu anladı ve bu örgütünün içeriye atılmasını, tutuklanmasını, hesap vermesini sonuna kadar istiyor. Bunu en çokta içinde FETÖ’nün mağduru olan aktif siyasetçilerin olduğu CHP istiyor. Mağdurlar var diyoruz ve hukuk ve adalet adına bunların yanındayız. Şimdi bize FETÖ militanlarına sahip çıkma çamurunu yapıştırmaya çalışıyorlar. Buradan sesleniyorum bu çamur bize yapışmaz. Biz 1923’te çağdaş bir Cumhuriyet kurduk. En hakiki yol gösterici yol bilim dedik hurafelere gericilere cemaatçileri, tarikatları kapattık ve çağdaş bir Türkiye için yola çıktık. Bunları savunan parti bir ideoloji bir imama biat eden gerizekalıların CHP’de işi olabilir mi? CHP ile bunları bir ilişkisi olabilir mi? Hep söylüyorum CHP ile FETÖ ve imama biat etmiş insanların farkı cennet ile cehennem kadar farklıdır bir araya gelmezler. Dolayısıyla bu çamur bize yapışmaz. Çamur kime yapışır. Çamur yıllarca birlikte yürüdüğü kişilere yapışır” dedi. 
CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek partisinin Nevşehir İl Başkanlığınca düzenlenen “Darbe ve Hukuk” konulu konferansta konuştu.

 

CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek partisinin Nevşehir İl Başkanlığınca düzenlenen “Darbe ve Hukuk” konulu konferansta konuştu.

CHP İl Başkanlığı tarafından Ticaret Borsası Konferans salonunda düzenlenen “Darbe ve Hukuk” konulu konferansta konuşmacı olarak katılan CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek son günlerde CHP’ye FETÖ militanlarını savunuyor konusunda açıklamalar yapılarak CHP’te FETÖ çamuru atmaya çalışıyorlar. Herkes şunu iyi bilsin ki CHP’ye FETÖ çamuru bulaşmaz dedi. Çiçek, “Kumpas davaları, Ergenekon, Balyoz, Oda TV, askeri casusluk dedikleri davalar aslında emperyalizmin planladığı bu FETÖ denilen hain örgütün icra ettirdiği iktidarında sonuna kadar azmettirdiği bir kumpas davasıdır. Bu millet 15 Temmuz gecesini yaşadı. FETÖ’nün emperyalist bir suç örgütü olduğunu anladı ve bu örgütünün içeriye atılmasını, tutuklanmasını, hesap vermesini sonuna kadar istiyor. Bunu en çokta içinde FETÖ’nün mağduru olan aktif siyasetçilerin olduğu CHP istiyor. Mağdurlar var diyoruz ve hukuk ve adalet adına bunların yanındayız. Şimdi bize FETÖ militanlarına sahip çıkma çamurunu yapıştırmaya çalışıyorlar. Buradan sesleniyorum bu çamur bize yapışmaz. Biz 1923’te çağdaş bir Cumhuriyet kurduk. En hakiki yol gösterici yol bilim dedik hurafelere gericilere cemaatçileri, tarikatları kapattık ve çağdaş bir Türkiye için yola çıktık. Bunları savunan parti bir ideoloji bir imama biat eden gerizekalıların CHP’de işi olabilir mi? CHP ile bunları bir ilişkisi olabilir mi? Hep söylüyorum CHP ile FETÖ ve imama biat etmiş insanların farkı cennet ile cehennem kadar farklıdır bir araya gelmezler. Dolayısıyla bu çamur bize yapışmaz. Çamur kime yapışır. Çamur yıllarca birlikte yürüdüğü kişilere yapışır” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.