MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP'den 19 Mayıs kutlama programı

NEVŞEHİR 19.05.2022 - 13:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

CHP'den 19 Mayıs kutlama programı

Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanlığınca 19 Mayıs Atatürk'ü anma, gençlik ve spor bayramı dolayısıyla bir program düzenlendi.
    NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanlığınca 19 Mayıs Atatürk'ü anma, gençlik ve spor bayramı dolayısıyla bir program düzenlendi.     Yağışlı havada, Hükümet konağı önünde düzenlenen program Atatürk anıtına çelenk sunumunun ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.     Programda konuşan CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, "19 Mayıs Türk Milletinin bağımsızlık ve özgürlük ateşinin yakıldığı, aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği gündür. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, "Gençler cesaretimizi ve mücadelemizi güçlendiren sizlersiniz. Siz almakta olduğunuz terbiye ve eğitimle insanlık değerinin ve vatan sevgisinin en yüksek örnekleri olacaksınız. Ey yükselen yeni nesil Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak olan sizlersiniz" demiştir. Atatürk'ün Cumhuriyetimizi emanet ettiği gençlerimizin durumunu değerlendirecek olursak tablo hiçte iç açıcı değil. Bugün ülkemizdeki gençlerde işsizlik oranı 36. Geleceği umutla bakamıyorlar. Bu nedenle eğitimli gençlerimiz yurt dışına gitmekte. Biz buna beyin göçü diyoruz. Üniversite sınavlarına giren ve başarı gösteren gençlerimizin büyük bir bölümü yurt dışını tercih ediyor" dedi.  
Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanlığınca 19 Mayıs Atatürk'ü anma, gençlik ve spor bayramı dolayısıyla bir program düzenlendi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanlığınca 19 Mayıs Atatürk'ü anma, gençlik ve spor bayramı dolayısıyla bir program düzenlendi.  

 

Yağışlı havada, Hükümet konağı önünde düzenlenen program Atatürk anıtına çelenk sunumunun ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.  

 

Programda konuşan CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, "19 Mayıs Türk Milletinin bağımsızlık ve özgürlük ateşinin yakıldığı, aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği gündür. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, "Gençler cesaretimizi ve mücadelemizi güçlendiren sizlersiniz. Siz almakta olduğunuz terbiye ve eğitimle insanlık değerinin ve vatan sevgisinin en yüksek örnekleri olacaksınız. Ey yükselen yeni nesil Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak olan sizlersiniz" demiştir. Atatürk'ün Cumhuriyetimizi emanet ettiği gençlerimizin durumunu değerlendirecek olursak tablo hiçte iç açıcı değil. Bugün ülkemizdeki gençlerde işsizlik oranı 36. Geleceği umutla bakamıyorlar. Bu nedenle eğitimli gençlerimiz yurt dışına gitmekte. Biz buna beyin göçü diyoruz. Üniversite sınavlarına giren ve başarı gösteren gençlerimizin büyük bir bölümü yurt dışını tercih ediyor" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.