Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Cezalılar listesi yayımlandı

SPOR 22.08.2019 - 14:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Cezalılar listesi yayımlandı

Nevşehir ASKF Genel Başkanlığınca Nevşehir’de U-15, U-16 ve 1. Amatör kümede cezalı olan futbolcuların listesi yayımlandı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir ASKF Genel Başkanlığınca Nevşehir’de U-15, U-16 ve 1. Amatör kümede cezalı olan futbolcuların listesi yayımlandı. Kapadokya Göreme Spor, Kapadokya Avanos Spor, Kavak Gençlik Spor, Ortahisar, Ürgüp, Çat, Kozaklı, Kaymaklı, Nevşehir Belediye Spor, Nevşehir 1969 ve Kapadokya Avanos Spor’lu futbolcuların yer aldığı listede kimi futbolcuların 11 maça kadar cezalı durumda bulundukları belirtiliyor. Toplam 24 futbolcunun yer aldığı listede bu sporcuların neden ceza aldıkları da bildiriliyor.  
Nevşehir ASKF Genel Başkanlığınca Nevşehir’de U-15, U-16 ve 1. Amatör kümede cezalı olan futbolcuların listesi yayımlandı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir ASKF Genel Başkanlığınca Nevşehir’de U-15, U-16 ve 1. Amatör kümede cezalı olan futbolcuların listesi yayımlandı.

Kapadokya Göreme Spor, Kapadokya Avanos Spor, Kavak Gençlik Spor, Ortahisar, Ürgüp, Çat, Kozaklı, Kaymaklı, Nevşehir Belediye Spor, Nevşehir 1969 ve Kapadokya Avanos Spor’lu futbolcuların yer aldığı listede kimi futbolcuların 11 maça kadar cezalı durumda bulundukları belirtiliyor.

Toplam 24 futbolcunun yer aldığı listede bu sporcuların neden ceza aldıkları da bildiriliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.