Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ceylan'dan yıl sonu mesajı

EĞİTİM 24.06.2020 - 10:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ceylan'dan yıl sonu mesajı

Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, eğitim öğretim döneminin sonu nedeniyle bir mesaj yayımladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, eğitim öğretim döneminin sonu nedeniyle bir mesaj yayımladı.   Ceylan, "Sevgili çocuklar, Uzun soluklu bir eğitim öğretim yılının daha sonuna geldik. Bu yıl COVİD-19 salgınından dolayı karne sevincini yüz yüze yaşayamadık ama sizin heyecanınızı uzaktan da olsa paylaşıyorum. Biliyorsunuz hiçbir başarı tesadüfi değildir, şartlar ne olursa olsun öğrenmeye ve gelişmeye devam edeceksiniz. Pandemi sürecinden dolayı uzun süredir evlerinizdesiniz, şimdi okullarımız da kapandı tatil de başladı ve bu süreçte yeni bilgi ve beceriler ekleyerek öğrenme yolculuğunuzu sürdürmemiz gerekiyor. Şunun farkındayım elbet; çok çalıştınız, yoruldunuz ve güzel bir tatili hak ettiniz. Tatilinizi dinlenerek geçiriniz ancak kendinize okul dışında öğrenme fırsatları oluşturunuz. Unutmayınız ki dinlenmek, hiçbir şey yapmamak demek değildir.  Sizler, ülkemizin yarınlarısınız, geleceğe sizler yön vereceksiniz. Güçlü yarınlarımızın teminatı olmanız için kitap ve diğer kaynaklarla kendinizi geliştirmeniz büyük önem taşıyor. Bu yüzden tatilde daha çok kitap okuyun, sanatsal, kültürel ve sportif etkinliklere katılın.    Değerli meslektaşlarım, Her zaman özveri göstererek çalışan eğitim ordusu pandemi sürecinde de elinden geleni fazlasıyla yapmaktan geri durmadı. Kararlılık ve azim ile bu sürecin üstesinden gelmemizde en büyük destekçiler olan tüm değerli meslektaşlarımı tebrik ediyorum. Eğitim ve öğretim yılı boyunca yarınlarımızın teminatı çocuklarımız için gösterdiğiniz özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda okul ve kurumlarımızın niteliğini arttırarak adım adım daha iyiye ve güzele ulaşacağımıza eminim.   Saygıdeğer veliler, Geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın iyi bir eğitim almaları ve en iyi şekilde yetişmeleri hepimizin ortak hedefi. Sizlerin de bu bilinçle her zaman olduğu gibi geride bıraktığımız eğitim ve öğretim yılında da çocuklarınızın yanında olduğunuzu yakından biliyoruz. Sizden tek istediğimiz çocuklarımıza sevgiyi, saygıyı, merhameti... yani bizi biz yapan değerleri öğretirken iyi birer rol model olmanız. 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılını tamamladığımız bugünlerde, sevgili öğrencilerimizi, değerli meslektaşlarımı ve saygıdeğer velilerimizi kutluyor, tüm eğitim camiamıza iyi tatiller diliyorum" ifadelerinde bulundu.
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, eğitim öğretim döneminin sonu nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, eğitim öğretim döneminin sonu nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

Ceylan, "Sevgili çocuklar, Uzun soluklu bir eğitim öğretim yılının daha sonuna geldik. Bu yıl COVİD-19 salgınından dolayı karne sevincini yüz yüze yaşayamadık ama sizin heyecanınızı uzaktan da olsa paylaşıyorum. Biliyorsunuz hiçbir başarı tesadüfi değildir, şartlar ne olursa olsun öğrenmeye ve gelişmeye devam edeceksiniz. Pandemi sürecinden dolayı uzun süredir evlerinizdesiniz, şimdi okullarımız da kapandı tatil de başladı ve bu süreçte yeni bilgi ve beceriler ekleyerek öğrenme yolculuğunuzu sürdürmemiz gerekiyor. Şunun farkındayım elbet; çok çalıştınız, yoruldunuz ve güzel bir tatili hak ettiniz. Tatilinizi dinlenerek geçiriniz ancak kendinize okul dışında öğrenme fırsatları oluşturunuz. Unutmayınız ki dinlenmek, hiçbir şey yapmamak demek değildir.  Sizler, ülkemizin yarınlarısınız, geleceğe sizler yön vereceksiniz. Güçlü yarınlarımızın teminatı olmanız için kitap ve diğer kaynaklarla kendinizi geliştirmeniz büyük önem taşıyor. Bu yüzden tatilde daha çok kitap okuyun, sanatsal, kültürel ve sportif etkinliklere katılın. 

 

Değerli meslektaşlarım, Her zaman özveri göstererek çalışan eğitim ordusu pandemi sürecinde de elinden geleni fazlasıyla yapmaktan geri durmadı. Kararlılık ve azim ile bu sürecin üstesinden gelmemizde en büyük destekçiler olan tüm değerli meslektaşlarımı tebrik ediyorum. Eğitim ve öğretim yılı boyunca yarınlarımızın teminatı çocuklarımız için gösterdiğiniz özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda okul ve kurumlarımızın niteliğini arttırarak adım adım daha iyiye ve güzele ulaşacağımıza eminim.

 

Saygıdeğer veliler, Geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın iyi bir eğitim almaları ve en iyi şekilde yetişmeleri hepimizin ortak hedefi. Sizlerin de bu bilinçle her zaman olduğu gibi geride bıraktığımız eğitim ve öğretim yılında da çocuklarınızın yanında olduğunuzu yakından biliyoruz. Sizden tek istediğimiz çocuklarımıza sevgiyi, saygıyı, merhameti... yani bizi biz yapan değerleri öğretirken iyi birer rol model olmanız. 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılını tamamladığımız bugünlerde, sevgili öğrencilerimizi, değerli meslektaşlarımı ve saygıdeğer velilerimizi kutluyor, tüm eğitim camiamıza iyi tatiller diliyorum" ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.