MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çat Kavşağı'na yeni düzenleme

NEVŞEHİR 25.03.2021 - 16:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çat Kavşağı'na yeni düzenleme

Nevşehir Belediyesi tarafından bir süre önce Çat Kavşağı’nda başlatılan düzenleme çalışmaları tamamlandı.
  Nevşehir Belediyesi tarafından bir süre önce Çat Kavşağı’nda başlatılan düzenleme çalışmaları tamamlandı. Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kentin giriş ve çıkışlarında bulunan kavşaklar ve yol üzerindeki refüjlerde düzenleme çalışmaları sürüyor. Belediye ekipleri son olarak kentin Gülşehir istikametinden giriş noktası olan Çat Kavşağı’da bir süre önce başlattıkları düzenleme çalışmalarını tamamladı. Gerçekleştirilen çalışmalar ile birlikte kavşak içerisine daha önce peribacası ve balon figürleri ile birlikte 'Kapadokya Nevşehir' yazısı yerleştirildi. Kavşak içerisine ayrıca çok sayıda süs bitkisi ve çiçek ile birlikte lavanta ekimi yapan belediye ekipleri kavşaktaki aydınlatma çalışmalarını da tamamladı. Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin kavşaktaki çalışmalarını Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, Çat Belediye Belediye Başkanı İbrahim Ertürk ve Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Erol ile yerinde inceledi. Hem gündüz hem de gece görüntüsüyle beğeni toplayan kavşaktaki çalışmalardan dolayı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerini tebrik eden Başkan Savran, “Tüm ilçelerimiz ve beldelerimiz ile biz bir bütünüz. Hep birlikte bu kadim şehre hizmet etmek için çaba gösteriyoruz. Yapacağımız çalışmalarla şehrimize yeni güzellikler kazandıracağız. ” dedi.                                                    
Nevşehir Belediyesi tarafından bir süre önce Çat Kavşağı’nda başlatılan düzenleme çalışmaları tamamlandı.

 

Nevşehir Belediyesi tarafından bir süre önce Çat Kavşağı’nda başlatılan düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kentin giriş ve çıkışlarında bulunan kavşaklar ve yol üzerindeki refüjlerde düzenleme çalışmaları sürüyor.

Belediye ekipleri son olarak kentin Gülşehir istikametinden giriş noktası olan Çat Kavşağı’da bir süre önce başlattıkları düzenleme çalışmalarını tamamladı.

Gerçekleştirilen çalışmalar ile birlikte kavşak içerisine daha önce peribacası ve balon figürleri ile birlikte 'Kapadokya Nevşehir' yazısı yerleştirildi.

Kavşak içerisine ayrıca çok sayıda süs bitkisi ve çiçek ile birlikte lavanta ekimi yapan belediye ekipleri kavşaktaki aydınlatma çalışmalarını da tamamladı.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin kavşaktaki çalışmalarını Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, Çat Belediye Belediye Başkanı İbrahim Ertürk ve Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Erol ile yerinde inceledi.

Hem gündüz hem de gece görüntüsüyle beğeni toplayan kavşaktaki çalışmalardan dolayı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerini tebrik eden Başkan Savran, “Tüm ilçelerimiz ve beldelerimiz ile biz bir bütünüz. Hep birlikte bu kadim şehre hizmet etmek için çaba gösteriyoruz. Yapacağımız çalışmalarla şehrimize yeni güzellikler kazandıracağız. ” dedi.

                                                   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.