Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çat Belediye Başkanı Duru, kasaba halkı ile helalleşti

SİYASET 28.03.2019 - 22:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Çat Belediye Başkanı Duru, kasaba halkı ile helalleşti

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru tarafından düzenlenen helalleşme yemeğine kasaba halkı büyük ilgi gösterdi.
  Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’nun 15 yıldan beri başarıyla sürdürdüğü belediye başkanlığı görevi 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerin ardından sona erecek olması nedeniyle kasabada helalleşme yemeği düzenledi. Belediye Başkanı Kamil Duru tarafından düzenlenen programa, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, KADEM temsilcisi İlkay Akün, MHP Çat Belediye Başkanı Nihat Çetin ve çok sayıda vatandaş katıldı.   Programda konuşan Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, “ Kasabamıza belediye başkanı olarak seçildiğimde o zaman yaşım 27 idi. Aradan geçen 15 yılın ardından bugün bir vedalaşma demiyorum ben helalleşme programında sizlerle hep birlikteyiz. Belediye Başkanı olarak seçildiğim ilk günden bugüne kadar kasaba halkımız her zaman benim yanımda oldu asla beni yalnız bırakmadı. Ben bugüne kadar olan desteklerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim. Benim hakkım olan varsa herkese hakkım helal olsun, sizlerin de haklarınızı helal etmeniz beni mutlu eder” dedi.   AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe’de konuşmasında Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’ya bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Menekşe, “15 yıldır Çat’lı hemşerilerimize ve Beldemize hizmet ve vatan aşkı ile yaptığı çalışmalar ve yatırımlar ile her zaman gururumuz olan Başkanımıza hemşerilerimiz ve şahsım adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.   AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz’de konuşmasında, “Efsane Belediye Başkanlarımızdan Çat Belediye Başkanımız Kamil Duru’nun ‘Helalleşme ve Vefa Yemeği’nde aziz hemşerilerimizle bir aradayız. AK kadrolar olarak bizde bayrağı devretme vardır, vefa vardır, kardeşlik vardır. Emekleri için kadim dostum Kamil Duru’ya teşekkürler” şeklinde konuştu.   Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’da konuşmasında, “ Bugün burada görüyorum ki Çat Belediye Başkanımız 15 yıl boyunca burada güzel hizmetlerde bulunmuş ve gönüllerinize dokunmuş. Bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Kamil Duru’ya teşekkür ederim” dedi. Konuşmaların ardından ise Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve AK Parti Çat Belediye Başkan adayı İbrahim Ertürk, Belediye Başkanı Kamil Duru’ya günün anısına çini tabak hediye ettiler.   Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’da Çat Belediye Başkanı Kamil Duru ile son derece güzel çalışmalarda bulunduklarını ifade ederken günün anısına arkadaşlarımız ile almış olduğumuz hediyeyi takdim ediyorum dedi.   Son olarak ise KADEM Temsilcisi İlkay Akün’de Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’ya, KADEM yönetimi olarak hediye takdimi etmesinin ardından program yemek ile devam etti.
Çat Belediye Başkanı Kamil Duru tarafından düzenlenen helalleşme yemeğine kasaba halkı büyük ilgi gösterdi.

 

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’nun 15 yıldan beri başarıyla sürdürdüğü belediye başkanlığı görevi 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerin ardından sona erecek olması nedeniyle kasabada helalleşme yemeği düzenledi. Belediye Başkanı Kamil Duru tarafından düzenlenen programa, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, KADEM temsilcisi İlkay Akün, MHP Çat Belediye Başkanı Nihat Çetin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Programda konuşan Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, “ Kasabamıza belediye başkanı olarak seçildiğimde o zaman yaşım 27 idi. Aradan geçen 15 yılın ardından bugün bir vedalaşma demiyorum ben helalleşme programında sizlerle hep birlikteyiz. Belediye Başkanı olarak seçildiğim ilk günden bugüne kadar kasaba halkımız her zaman benim yanımda oldu asla beni yalnız bırakmadı. Ben bugüne kadar olan desteklerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim. Benim hakkım olan varsa herkese hakkım helal olsun, sizlerin de haklarınızı helal etmeniz beni mutlu eder” dedi.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe’de konuşmasında Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’ya bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Menekşe, “15 yıldır Çat’lı hemşerilerimize ve Beldemize hizmet ve vatan aşkı ile yaptığı çalışmalar ve yatırımlar ile her zaman gururumuz olan Başkanımıza hemşerilerimiz ve şahsım adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz’de konuşmasında, “Efsane Belediye Başkanlarımızdan Çat Belediye Başkanımız Kamil Duru’nun ‘Helalleşme ve Vefa Yemeği’nde aziz hemşerilerimizle bir aradayız. AK kadrolar olarak bizde bayrağı devretme vardır, vefa vardır, kardeşlik vardır. Emekleri için kadim dostum Kamil Duru’ya teşekkürler” şeklinde konuştu.

 

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’da konuşmasında, “ Bugün burada görüyorum ki Çat Belediye Başkanımız 15 yıl boyunca burada güzel hizmetlerde bulunmuş ve gönüllerinize dokunmuş. Bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Kamil Duru’ya teşekkür ederim” dedi.

Konuşmaların ardından ise Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve AK Parti Çat Belediye Başkan adayı İbrahim Ertürk, Belediye Başkanı Kamil Duru’ya günün anısına çini tabak hediye ettiler.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’da Çat Belediye Başkanı Kamil Duru ile son derece güzel çalışmalarda bulunduklarını ifade ederken günün anısına arkadaşlarımız ile almış olduğumuz hediyeyi takdim ediyorum dedi.

 

Son olarak ise KADEM Temsilcisi İlkay Akün’de Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’ya, KADEM yönetimi olarak hediye takdimi etmesinin ardından program yemek ile devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.