Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çat Belediye Başkanı Duru'dan Açıklama ve Özel Teşekkür

BELEDİYELER 07.02.2017 - 15:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Çat Belediye Başkanı Duru'dan Açıklama ve Özel Teşekkür

İstanbul’da ki TÜYAP Kongre ve Sergi salonunda 26-29 Ocak tarihlerinde bu sene 21. si Düzenlenmiş olan EMİTT fuarı sonrası Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’dan çok özel açıklamalar geldi.
İstanbul’da ki TÜYAP Kongre ve Sergi salonunda 26-29 Ocak tarihlerinde bu sene 21. si Düzenlenmiş olan EMİTT fuarı sonrası Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’dan çok özel açıklamalar geldi.   sonrası Çat Belediye Başkanı Kamil Duru yaptığı açıklamada ; İstanbul’da ki TÜYAP Kongre ve Sergi salonunda 26-29 Ocak tarihlerinde bu sene 21. si Düzenlenmiş olan EMİTT (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı) Fuarına Çat Belediyesi olarak katılmış bulunmaktayız.   21.si Düzenlenmiş olan Dünyanın ilk beş turizm fuarında yer alan EMİTT fuarında tarih ve Kapadokya’nın saklı kalmış güzelliklerini (Kapadokya’nın en uzun vadilerinden olan Güvercinlik vadimizi ve Fırın asma vadimizi, insan ve hayvan figürlü Peri bacalarımızı ve efsanemiz olan Arzu ile Kamber efsanemizi), kasabamıza ait yöresel ürünlerimizi (Köftür, Kabak Çekirdeği, Siyah Kuru Üzüm, Pekmez) ve kasabamız ev hanımları tarafından yapılmış olan el sanatlarımızı (Organik Bebeğimiz, Ağaç süslemeleri, Kolyeler, Kokulu Sabunlar, Ağaçtan yapılmış At arabalarımız) Fuar alanından bulunan ve yoğun ilgi gören Çat Kasabası Standımıza misafir olan yerli ve yabancı bütün ziyaretçilere ve katılımcılara büyük bir ilgi ile başarılı bir şekilde bölgemizi ve beldemizi tanıtmış bulunmaktayız.   Standımızı Ziyaret etmiş olan Başta bize bu imkânları sağlayan Değerli Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Nabi Avcı beye, Nevşehir Valimiz Sayın İlhami Aktaş’ a, , Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz’ e Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Ebubekir Gizligider’ e, Balıkesir Valisi Sayın Ersin Yazıcı’ ya, Van Valisi Sayın İbrahim Taşyapan’ a, Karabük Valisi Sayın Mehmet Aktaş’ a, Tekirdağ Valisi Sayın Mehmet Ceylan’ a, Eyüp Kaymakamı Sayın Abdullah Dölek’ e Mardin Milletvekilimiz Sayın Orhan Miroğlu’ na, İstanbul Milletvekili Hasan Turan'a, Tüm Nevşehirliler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Şen’e, diğer dernek başkanlarına, çok değerli bürokratlara, Fuar Katılımcı ve Ziyaretçilerine Çat Kasabamızı yoğun ilgi ve başarılı bir şekilde tanıtımını yapmaktan büyük bir haz ve zevk içindeyiz.   Özellikle Ulusal birçok medya organıyla yaptığımız röportajlar sayesinde ana haber bültenlerinde turizm gazete ve dergilerinde ki makalelerle Çat Kasabamızı Fuar alanı dışında da en iyi şekilde tanıtımını yapmış bulunmaktayız. Bütün ziyaretçilerimizi aynı zamanda Kasabamızda misafir etmek istemekteyiz. diye konuştu  
İstanbul’da ki TÜYAP Kongre ve Sergi salonunda 26-29 Ocak tarihlerinde bu sene 21. si Düzenlenmiş olan EMİTT fuarı sonrası Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’dan çok özel açıklamalar geldi.

İstanbul’da ki TÜYAP Kongre ve Sergi salonunda 26-29 Ocak tarihlerinde bu sene 21. si Düzenlenmiş olan EMİTT fuarı sonrası Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’dan çok özel açıklamalar geldi.

 

sonrası Çat Belediye Başkanı Kamil Duru yaptığı açıklamada ; İstanbul’da ki TÜYAP Kongre ve Sergi salonunda 26-29 Ocak tarihlerinde bu sene 21. si Düzenlenmiş olan EMİTT (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı) Fuarına Çat Belediyesi olarak katılmış bulunmaktayız.

 

21.si Düzenlenmiş olan Dünyanın ilk beş turizm fuarında yer alan EMİTT fuarında tarih ve Kapadokya’nın saklı kalmış güzelliklerini (Kapadokya’nın en uzun vadilerinden olan Güvercinlik vadimizi ve Fırın asma vadimizi, insan ve hayvan figürlü Peri bacalarımızı ve efsanemiz olan Arzu ile Kamber efsanemizi), kasabamıza ait yöresel ürünlerimizi (Köftür, Kabak Çekirdeği, Siyah Kuru Üzüm, Pekmez) ve kasabamız ev hanımları tarafından yapılmış olan el sanatlarımızı (Organik Bebeğimiz, Ağaç süslemeleri, Kolyeler, Kokulu Sabunlar, Ağaçtan yapılmış At arabalarımız) Fuar alanından bulunan ve yoğun ilgi gören Çat Kasabası Standımıza misafir olan yerli ve yabancı bütün ziyaretçilere ve katılımcılara büyük bir ilgi ile başarılı bir şekilde bölgemizi ve beldemizi tanıtmış bulunmaktayız.

 

Standımızı Ziyaret etmiş olan Başta bize bu imkânları sağlayan Değerli Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Nabi Avcı beye, Nevşehir Valimiz Sayın İlhami Aktaş’ a, , Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz’ e Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Ebubekir Gizligider’ e, Balıkesir Valisi Sayın Ersin Yazıcı’ ya, Van Valisi Sayın İbrahim Taşyapan’ a, Karabük Valisi Sayın Mehmet Aktaş’ a, Tekirdağ Valisi Sayın Mehmet Ceylan’ a, Eyüp Kaymakamı Sayın Abdullah Dölek’ e Mardin Milletvekilimiz Sayın Orhan Miroğlu’ na, İstanbul Milletvekili Hasan Turan'a, Tüm Nevşehirliler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Şen’e, diğer dernek başkanlarına, çok değerli bürokratlara, Fuar Katılımcı ve Ziyaretçilerine Çat Kasabamızı yoğun ilgi ve başarılı bir şekilde tanıtımını yapmaktan büyük bir haz ve zevk içindeyiz.

 

Özellikle Ulusal birçok medya organıyla yaptığımız röportajlar sayesinde ana haber bültenlerinde turizm gazete ve dergilerinde ki makalelerle Çat Kasabamızı Fuar alanı dışında da en iyi şekilde tanıtımını yapmış bulunmaktayız. Bütün ziyaretçilerimizi aynı zamanda Kasabamızda misafir etmek istemekteyiz. diye konuştu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.