Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çat Belediye Başkanı Duru, Beldeyi Her Yerde Tanıtıyoruz

BELEDİYELER 24.01.2017 - 11:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Çat Belediye Başkanı Duru, Beldeyi Her Yerde Tanıtıyoruz

Çat Belediyesi, dünyanın 5. büyük turizm fuarı olan EMITT 2017 Turizm Fuarı’nda Kapadokya-Nevşehir standında gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor.
Çat Belediyesi, dünyanın 5. büyük turizm fuarı olan EMITT 2017 Turizm Fuarı’nda Kapadokya-Nevşehir standında gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde, İstanbul/TUYAP- Büyükçekmece Fuar alanında 21. kez düzenlenecek olan dünyanın 5. büyük fuarı EMITT- Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na Kap-Hib koordinatörlüğünde Uçhisar Belediyesi, Ürgüp Belediyesi, Avanos Belediyesi, Kozaklı Belediyesi, Göreme Belediyesi, Ortahisar Belediyesi ve Çat Belediyesi olarak katılacak.   Fuarda Çat Kasabasının tarihi, kültürü ve turizm potansiyeli her yönüyle ulusal ve uluslararası alanda tanıtılacak. Fuar, ilk iki gün profesyonel ziyaretçilere, son iki gün tatil tüketicilerine açık olacak.   Bir çok ilçenin katılamadığı bu fuara katılarak Çat Kasabasının turizmde yerini aldırmaya çalıştıklarını söyleyen Çat Belediye Başkanı Kamil Duru yaptığı açıklamada; Biz Çatlılar çalışkan insanlarız bizim kasabamızda her platformda yer alması gereken bir tarihi ve turizmi olan bir beldedir. İnsanları ile örnek olan beldemizin gerek turizm gerek ise tarihi anlamda bir çok değerleri vardır. Bu değerleri görmezden gelinmesine izin vermemek için bu tür organizasyonlarda yerimizi almaya devam edeceğiz. Tarih kokan Çat Beldemizi tanıtmak belediye olarak boynumuzun borcudur. Bunun içinde fuarlara katılmaya devam edeceğiz. İzmir fuarında Çat Beldesi standına ilgi çok büyüktü bunu şimdi İstanbul Emit fuarına taşıyarak tanıtımızı geliştireceğiz. Bizleri destekleyen önce belde halkımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum dedi.  
Çat Belediyesi, dünyanın 5. büyük turizm fuarı olan EMITT 2017 Turizm Fuarı’nda Kapadokya-Nevşehir standında gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor.

Çat Belediyesi, dünyanın 5. büyük turizm fuarı olan EMITT 2017 Turizm Fuarı’nda Kapadokya-Nevşehir standında gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor.


26-29 Ocak 2017 tarihlerinde, İstanbul/TUYAP- Büyükçekmece Fuar alanında 21. kez düzenlenecek olan dünyanın 5. büyük fuarı EMITT- Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na Kap-Hib koordinatörlüğünde Uçhisar Belediyesi, Ürgüp Belediyesi, Avanos Belediyesi, Kozaklı Belediyesi, Göreme Belediyesi, Ortahisar Belediyesi ve Çat Belediyesi olarak katılacak.

 

Fuarda Çat Kasabasının tarihi, kültürü ve turizm potansiyeli her yönüyle ulusal ve uluslararası alanda tanıtılacak. Fuar, ilk iki gün profesyonel ziyaretçilere, son iki gün tatil tüketicilerine açık olacak.

 

Bir çok ilçenin katılamadığı bu fuara katılarak Çat Kasabasının turizmde yerini aldırmaya çalıştıklarını söyleyen Çat Belediye Başkanı Kamil Duru yaptığı açıklamada; Biz Çatlılar çalışkan insanlarız bizim kasabamızda her platformda yer alması gereken bir tarihi ve turizmi olan bir beldedir. İnsanları ile örnek olan beldemizin gerek turizm gerek ise tarihi anlamda bir çok değerleri vardır. Bu değerleri görmezden gelinmesine izin vermemek için bu tür organizasyonlarda yerimizi almaya devam edeceğiz. Tarih kokan Çat Beldemizi tanıtmak belediye olarak boynumuzun borcudur. Bunun içinde fuarlara katılmaya devam edeceğiz. İzmir fuarında Çat Beldesi standına ilgi çok büyüktü bunu şimdi İstanbul Emit fuarına taşıyarak tanıtımızı geliştireceğiz. Bizleri destekleyen önce belde halkımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.