Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

‘Çanakkale Savaş Objeleri ve Resim Sergisi’ Nissara’da Nevşehirlilerle Buluşuyor

KÜLTÜR-SANAT 16.02.2018 - 14:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

‘Çanakkale Savaş Objeleri ve Resim Sergisi’ Nissara’da Nevşehirlilerle Buluşuyor

Nissara AVM, Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümünde Çanakkale Savaş Objeleri ve Resimleri Sergisi ile büyük zaferi ziyaretçilerine yeniden yaşatacak
  Nissara AVM, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı ve Etik Tur işbirliğiyle 19 Şubat – 4 Mart tarihleri arasında ziyaretçilerini Çanakkale Savaş Objeleri ve Resimleri Sergisi ile buluşturacak.   Türkiye'de eşi benzeri görülmemiş kahramanlık hikâyelerinin yaşandığı Çanakkale Savaşları'nın sonsuza kadar hatırlanması ve yeni yetişen nesillere Çanakkale ruhunu aktarmak ve bu ruhun gelişmesine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen proje kapsamında hazırlanan sergide Nevşehirliler,  Osmanlı'nın o günkü konumundan, savaşın seyrinin değişmesini sağlayan mayın gemisi Nusret'ten, kaldırılması imkânsız olan 215 kiloluk mermiyi Niğdeli Ali'nin yardımı ile tek başına sırtlayarak İngiliz gemisi Ocean'ı batıran Seyit Onbaşı'dan, yaralı Mehmetçiklerimizin tedavi edildiği sargı yerlerinin bombalanmasına kadar her anına tanık olabilecek, bu büyük zaferi yeniden yaşayacaklar.   Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümünde Türkiye’nin birçok ilinde sergilenerek büyük ilgi toplayan sergi, 14 gün boyunca Nissara AVM’de ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. 
Nissara AVM, Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümünde Çanakkale Savaş Objeleri ve Resimleri Sergisi ile büyük zaferi ziyaretçilerine yeniden yaşatacak

 

Nissara AVM, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı ve Etik Tur işbirliğiyle 19 Şubat – 4 Mart tarihleri arasında ziyaretçilerini Çanakkale Savaş Objeleri ve Resimleri Sergisi ile buluşturacak.

 

Türkiye'de eşi benzeri görülmemiş kahramanlık hikâyelerinin yaşandığı Çanakkale Savaşları'nın sonsuza kadar hatırlanması ve yeni yetişen nesillere Çanakkale ruhunu aktarmak ve bu ruhun gelişmesine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen proje kapsamında hazırlanan sergide Nevşehirliler,  Osmanlı'nın o günkü konumundan, savaşın seyrinin değişmesini sağlayan mayın gemisi Nusret'ten, kaldırılması imkânsız olan 215 kiloluk mermiyi Niğdeli Ali'nin yardımı ile tek başına sırtlayarak İngiliz gemisi Ocean'ı batıran Seyit Onbaşı'dan, yaralı Mehmetçiklerimizin tedavi edildiği sargı yerlerinin bombalanmasına kadar her anına tanık olabilecek, bu büyük zaferi yeniden yaşayacaklar.

 

Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümünde Türkiye’nin birçok ilinde sergilenerek büyük ilgi toplayan sergi, 14 gün boyunca Nissara AVM’de ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.