Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Calvin-Klein Saatlerde En Şık Tasarımlar Modasaat.com'da

ASAYİŞ 24.06.2016 - 14:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Calvin-Klein Saatlerde En Şık Tasarımlar Modasaat.com'da

Şık ve estetik tasarımları ile öne çıkan bir marka olan Calvin Klein farklı tarzlara uyum sağlayarak dünya çapında aranan bir İsviçre saat markası olmuştur.
Şık ve estetik tasarımları ile öne çıkan bir marka olan Calvin Klein farklı tarzlara uyum sağlayarak dünya çapında aranan bir İsviçre saat markası olmuştur.   Kurucusunun adın ile anılan marka saat tutkunlarıiçin adeta eşsiz sanat eserleri üretmektedir. Tasarımlarda oldukça başarılı bir çizgiye sahip olan marka keskin çizgileri ile kendini her alanda belli etmektedir. Markanın en ayırt edici özellikleri arasında tasarımlarının şık davetler için ya da günlük kullanımlar içinde kullanılabilmesidir.   Tarzınızı başarı ile yansıtabilecek bu modeller arasında kıyafet kombinizle uyum sağlayabilecek pek çok seçenek bulabilmek mümkündür. Sadece bay, bayan modeller şeklinde değil unisex kategorisi altında ortak kullanılabilecek pek çok model bu kategori içerisinde meraklılarını beklemektedir.  Fiyat aralığı olarak markanın orta dereceden biraz daha yüksek bir fiyat politikası bulunmaktadır. Sofistike tasarımlarını erkek modeller üzerinde de göstermekte, saatler üzerinde ayrıntıdan kaçındığı modellerinde de kalite özelliği tamamen ortaya çıkmaktadır. Bu alanda araştırmalar yapmak için www.modasaat.com/kategori/calvin-klein/erkek.aspx adresini ziyaret edebilir ve avantajlı fiyat indirimlerinden yararlanabilirsiniz. Çelik kordonlu klasik modelleri arasında yer alan hasır tarzında tasarımlarının bayan modellerde bulunduğu görülmekte ve ortak kullanımları ile en beğenilen tasarımlar arasında yerini almaktadır. Klasik tarz ile uyumlu bu modellerin yanı sıra mineral cam kullanılan saat modellerinde oldukça sağlam özellikler bulunmaktadır. Bu modeller içerisinde renkli kordonlu modellerde yer alıyor. Klasik modeller içerisinde yer alan bu modellerin yanı sıra spor tarza tercih eden bireyler içinde uygun seçenekler bulunmaktadır. Bu alanda calvin klein bayan saat modellerinde tasarımlarında estetik ve şıklık bir arada sunulmaktadır. İnce kordonlar çok şık ve zarif kullanımlar oluşturmaktadır. Kibar ve naif bu seçeneklerde renklerde modern modeller ortaya çıkarmaktadır.   Hardal sarısı, lacivert ve beyaz renklerde saat modelleri içerisinde renkli deri kordonlar yanında çelik ince kordonlarda bulunmaktadır. Kordon tasarımlarında farklı modellerde dikkat çekiyor. Halkalar içerisinde sıra sıra dizilmiş kordon tasarımlarının yanında ince kordonlar içerisinde siyah kordonunda çelik yuvarlak kasa modeli de aynı incelikte olmakta ve oldukça şık, zarif, estetik bir imaj ortaya çıkarmaktadır.
Şık ve estetik tasarımları ile öne çıkan bir marka olan Calvin Klein farklı tarzlara uyum sağlayarak dünya çapında aranan bir İsviçre saat markası olmuştur.

Şık ve estetik tasarımları ile öne çıkan bir marka olan Calvin Klein farklı tarzlara uyum sağlayarak dünya çapında aranan bir İsviçre saat markası olmuştur.

 

Kurucusunun adın ile anılan marka saat tutkunlarıiçin adeta eşsiz sanat eserleri üretmektedir. Tasarımlarda oldukça başarılı bir çizgiye sahip olan marka keskin çizgileri ile kendini her alanda belli etmektedir. Markanın en ayırt edici özellikleri arasında tasarımlarının şık davetler için ya da günlük kullanımlar içinde kullanılabilmesidir.

 

Tarzınızı başarı ile yansıtabilecek bu modeller arasında kıyafet kombinizle uyum sağlayabilecek pek çok seçenek bulabilmek mümkündür. Sadece bay, bayan modeller şeklinde değil unisex kategorisi altında ortak kullanılabilecek pek çok model bu kategori içerisinde meraklılarını beklemektedir. 


Fiyat aralığı olarak markanın orta dereceden biraz daha yüksek bir fiyat politikası bulunmaktadır. Sofistike tasarımlarını erkek modeller üzerinde de göstermekte, saatler üzerinde ayrıntıdan kaçındığı modellerinde de kalite özelliği tamamen ortaya çıkmaktadır. Bu alanda araştırmalar yapmak için www.modasaat.com/kategori/calvin-klein/erkek.aspx adresini ziyaret edebilir ve avantajlı fiyat indirimlerinden yararlanabilirsiniz. Çelik kordonlu klasik modelleri arasında yer alan hasır tarzında tasarımlarının bayan modellerde bulunduğu görülmekte ve ortak kullanımları ile en beğenilen tasarımlar arasında yerini almaktadır. Klasik tarz ile uyumlu bu modellerin yanı sıra mineral cam kullanılan saat modellerinde oldukça sağlam özellikler bulunmaktadır.



Bu modeller içerisinde renkli kordonlu modellerde yer alıyor. Klasik modeller içerisinde yer alan bu modellerin yanı sıra spor tarza tercih eden bireyler içinde uygun seçenekler bulunmaktadır. Bu alanda calvin klein bayan saat modellerinde tasarımlarında estetik ve şıklık bir arada sunulmaktadır. İnce kordonlar çok şık ve zarif kullanımlar oluşturmaktadır. Kibar ve naif bu seçeneklerde renklerde modern modeller ortaya çıkarmaktadır.

 

Hardal sarısı, lacivert ve beyaz renklerde saat modelleri içerisinde renkli deri kordonlar yanında çelik ince kordonlarda bulunmaktadır. Kordon tasarımlarında farklı modellerde dikkat çekiyor. Halkalar içerisinde sıra sıra dizilmiş kordon tasarımlarının yanında ince kordonlar içerisinde siyah kordonunda çelik yuvarlak kasa modeli de aynı incelikte olmakta ve oldukça şık, zarif, estetik bir imaj ortaya çıkarmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.