Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Cafe Şehriyar hizmete açıldı

NEVŞEHİR 29.04.2019 - 21:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Cafe Şehriyar hizmete açıldı

Nevşehir’de uzun yıllar Selma Sultan olarak hizmet veren restoran yapılan değişikliklerin ardından Şehriyar Cafe-Restaurant ismi ile Nevşehir halkına hizmet vermeye başladı.
    Nevşehir yeni bir cafe-restauranta kavuştu. Nevşehir Devlet Hastanesi kavşağında hizmet veren Selma Sultan Restaurant yenilenen yüzüyle cafe restaurant olarak hizmet vermeye başladı. Nezih bir ortamda siz misafirlerini ağırlayacak olan Cafe Şehriyar yenilenen konsepti ile okey, tavla, nargile, pide ve ızgara çeşitleri, pasta çeşitleri, soğuk ve sıcak içecekleri ile siz misafirlerini bekliyor.   Nevşehir’de hizmet vermeye başlayan Cafe Şehriyar kısa sürede tüm Nevşehir halkının büyük beğenisini toplamayı hedeflerken güler yüzlü personelleriyle Ramazan ayında zengin iftar menüleri ile hizmet verecek.  
Nevşehir’de uzun yıllar Selma Sultan olarak hizmet veren restoran yapılan değişikliklerin ardından Şehriyar Cafe-Restaurant ismi ile Nevşehir halkına hizmet vermeye başladı.

 

 

Nevşehir yeni bir cafe-restauranta kavuştu. Nevşehir Devlet Hastanesi kavşağında hizmet veren Selma Sultan Restaurant yenilenen yüzüyle cafe restaurant olarak hizmet vermeye başladı. Nezih bir ortamda siz misafirlerini ağırlayacak olan Cafe Şehriyar yenilenen konsepti ile okey, tavla, nargile, pide ve ızgara çeşitleri, pasta çeşitleri, soğuk ve sıcak içecekleri ile siz misafirlerini bekliyor.

 

Nevşehir’de hizmet vermeye başlayan Cafe Şehriyar kısa sürede tüm Nevşehir halkının büyük beğenisini toplamayı hedeflerken güler yüzlü personelleriyle Ramazan ayında zengin iftar menüleri ile hizmet verecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.