MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bugün Günlerden Nevşehir Belediyespor

SPOR 23.07.2020 - 15:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Bugün Günlerden Nevşehir Belediyespor

Temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, TFF 3. Lig 3. Grup'un play-off yarı finalinde bu akşam saat 22.00’da Pazarspor ile karşılaşacak. Kırmızı beyazlı takımın bu önemli mücadelesini Nevşehirli sporseverler TÜİK Meydanı’na kurulacak olan dev ekrandan izleyebilecek.
  Temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, TFF 3. Lig 3. Grup'un play-off yarı finalinde bu akşam saat 22.00’da Pazarspor ile karşılaşacak. Kırmızı beyazlı takımın bu önemli mücadelesini Nevşehirli sporseverler TÜİK Meydanı’na kurulacak olan dev ekrandan izleyebilecek.   TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ve sezonu 4. sırada tamamlayarak 2. Lig’e yükselmek için play-off oynamaya hak kazanan kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor bu akşam play-off yarı finalinde Rize temsilcisi Pazarspor ile karşılaşacak.   Emir Hotels Erslan Zeki Demirci Spor Kompeksi’nde saat 22.00’da başlayacak ve ASpor ekranlarından canlı yayınlanacak olan müsabakayı Murat Erdoğan yönetecek.   Tek maç eleme usulüne göre oynanacak olan Nevşehir Belediyespor-Pazarspor yeri final müsabakasının galibi play-off finalinde Somaspor-Muğlaspor maçının galibi ile karşılaşacak.   Final maçını kazanan takım 2. Lig’e yükselecek.   BAŞKAN ARI’DAN TAKIMA DESTEK Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, tarihi maç öncesinde Antalya’da kampa giren kırmızı beyazlı ekibi kamp yaptıkları otelde ziyaret etti.   Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın ile birlikte takımın akşam antrenmanını da izleyen Başkan Arı, teknik heyet ve futbolculara başarılar diledi.   Yıllar sonra 2. Lig’e çıkmak için takımın büyük bir şans yakaladığını ve kırmızı beyazlı renklere gönül veren tüm sporseverlere bu sevinci yaşatmak istediklerini belirten Arı, futbolculardan sahada terlerinin son damlasına kadar savaşmalarını istedi.   Arı: “Ben ve şehrimiz sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Gönlümüz direk şampiyon olarak bir üst lige çıkmaktan yanaydı ancak şansız bir sezon geçirdik. Şimdi önümüzde kritik bir 90 dakika var. Futbolda her türlü sonuç olabilir ancak sizlerden benim ve bu şehrin insanlarının beklediği sahada galibiyet için gerekli mücadeleyi göstermeniz. Gerisi zaten gelecektir. Sahaya çıkın ve soğuk sıcak, yağmur çamur demeden sizleri her zaman destekleyen taraftarlarımız için bu maçı alın. Onlar yıllarca 2. Li hayali kurdular ve bunu hak ediyorlar. Şimdi bu şehre ve taraftarlara borcunuzu ödeme zamanı.” dedi.   DEV MAÇ DEV EKRANDA Bu arada temsilcimiz Nevşehir Belediyespor’un 2. Lig’e yükselmek yolunda Pazarspor ile oynayacağı play-off yarı final müsabakası kalpleri kilometrelerce uzakta kırmızı beyazlı ekiple atan taraftarlar için Nevşehir’de dev ekrandan yayınlanacak.   Nevşehir Belediyesi tarafından bu akşam saat 22.00’da TÜİK Meydanına kurulacak olan dev ekranda Nevşehir Belediyespor-Pazarspor müsabakasını izleyecek olan sporseverlere çeşitli ikramlarda da bulunulacak.  
Temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, TFF 3. Lig 3. Grup'un play-off yarı finalinde bu akşam saat 22.00’da Pazarspor ile karşılaşacak. Kırmızı beyazlı takımın bu önemli mücadelesini Nevşehirli sporseverler TÜİK Meydanı’na kurulacak olan dev ekrandan izleyebilecek.

 

Temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, TFF 3. Lig 3. Grup'un play-off yarı finalinde bu akşam saat 22.00’da Pazarspor ile karşılaşacak. Kırmızı beyazlı takımın bu önemli mücadelesini Nevşehirli sporseverler TÜİK Meydanı’na kurulacak olan dev ekrandan izleyebilecek.

 

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ve sezonu 4. sırada tamamlayarak 2. Lig’e yükselmek için play-off oynamaya hak kazanan kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor bu akşam play-off yarı finalinde Rize temsilcisi Pazarspor ile karşılaşacak.

 

Emir Hotels Erslan Zeki Demirci Spor Kompeksi’nde saat 22.00’da başlayacak ve ASpor ekranlarından canlı yayınlanacak olan müsabakayı Murat Erdoğan yönetecek.

 

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak olan Nevşehir Belediyespor-Pazarspor yeri final müsabakasının galibi play-off finalinde Somaspor-Muğlaspor maçının galibi ile karşılaşacak.

 

Final maçını kazanan takım 2. Lig’e yükselecek.

 

BAŞKAN ARI’DAN TAKIMA DESTEK

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, tarihi maç öncesinde Antalya’da kampa giren kırmızı beyazlı ekibi kamp yaptıkları otelde ziyaret etti.

 

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın ile birlikte takımın akşam antrenmanını da izleyen Başkan Arı, teknik heyet ve futbolculara başarılar diledi.

 

Yıllar sonra 2. Lig’e çıkmak için takımın büyük bir şans yakaladığını ve kırmızı beyazlı renklere gönül veren tüm sporseverlere bu sevinci yaşatmak istediklerini belirten Arı, futbolculardan sahada terlerinin son damlasına kadar savaşmalarını istedi.

 

Arı: “Ben ve şehrimiz sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Gönlümüz direk şampiyon olarak bir üst lige çıkmaktan yanaydı ancak şansız bir sezon geçirdik. Şimdi önümüzde kritik bir 90 dakika var. Futbolda her türlü sonuç olabilir ancak sizlerden benim ve bu şehrin insanlarının beklediği sahada galibiyet için gerekli mücadeleyi göstermeniz. Gerisi zaten gelecektir. Sahaya çıkın ve soğuk sıcak, yağmur çamur demeden sizleri her zaman destekleyen taraftarlarımız için bu maçı alın. Onlar yıllarca 2. Li hayali kurdular ve bunu hak ediyorlar. Şimdi bu şehre ve taraftarlara borcunuzu ödeme zamanı.” dedi.

 

DEV MAÇ DEV EKRANDA

Bu arada temsilcimiz Nevşehir Belediyespor’un 2. Lig’e yükselmek yolunda Pazarspor ile oynayacağı play-off yarı final müsabakası kalpleri kilometrelerce uzakta kırmızı beyazlı ekiple atan taraftarlar için Nevşehir’de dev ekrandan yayınlanacak.

 

Nevşehir Belediyesi tarafından bu akşam saat 22.00’da TÜİK Meydanına kurulacak olan dev ekranda Nevşehir Belediyespor-Pazarspor müsabakasını izleyecek olan sporseverlere çeşitli ikramlarda da bulunulacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.