Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bu Nevşehir Belediyespor adamı kanser eder

SPOR 02.12.2020 - 14:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Bu Nevşehir Belediyespor adamı kanser eder

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz grubun zayıf ekiplerinden Payaspor’a 1-0 mağlup olmayı başardı.
  Payas İlçe Stadyumunda oynanan karşılaşmanın henüz 4.dakikasında Nevşehir Belediyespor İlsyas’ın düşürülmesi sonrası penaltı atışı kazandı. Penaltıyı kullanmak üzere topun başına geçen Youssef Yeşilmen’in vuruşunu Payas kalecisi kurtarırken bu dakikadan sonra Nevşehir Belediyespor geliştirdiği cılız ataklarla zayıf rakibi karşısında gol aradı. Maçın ilk yarısı karşılıklı ataklar ile geçerken ilk yarı 0-0 skorla sona erdi.   Maçın ikinci yarısında istekli başlayan Nevşehir Belediyespor aradığı golü bulamayınca ev sahibi eki ikinci yarıda ilk kez geldiği Nevşehir Belediyespor kalesine Vedat’ın attığı gol ile maçta 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mert Korkmaz tarafından oyuncu değişiklikleri yapılmış olsa da sahada tel tel dökülen Nevşehir Belediyespor zayıf rakibi karşısında sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz grubun zayıf ekiplerinden Payaspor’a 1-0 mağlup olmayı başardı.

 

Payas İlçe Stadyumunda oynanan karşılaşmanın henüz 4.dakikasında Nevşehir Belediyespor İlsyas’ın düşürülmesi sonrası penaltı atışı kazandı. Penaltıyı kullanmak üzere topun başına geçen Youssef Yeşilmen’in vuruşunu Payas kalecisi kurtarırken bu dakikadan sonra Nevşehir Belediyespor geliştirdiği cılız ataklarla zayıf rakibi karşısında gol aradı. Maçın ilk yarısı karşılıklı ataklar ile geçerken ilk yarı 0-0 skorla sona erdi.

 

Maçın ikinci yarısında istekli başlayan Nevşehir Belediyespor aradığı golü bulamayınca ev sahibi eki ikinci yarıda ilk kez geldiği Nevşehir Belediyespor kalesine Vedat’ın attığı gol ile maçta 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mert Korkmaz tarafından oyuncu değişiklikleri yapılmış olsa da sahada tel tel dökülen Nevşehir Belediyespor zayıf rakibi karşısında sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.