MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Boşanma davasında aileler birbirine girdi: 4 yaralı

ASAYİŞ 17.11.2020 - 14:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Boşanma davasında aileler birbirine girdi: 4 yaralı

Nevşehir Adliyesinde boşanma duruşmasına giren S.Ç. ve C.Ç. çiftin yakınları adliye önünde kavga etti.
  Alınan bilgilere göre, Nevşehir Adliyesinde bugün boşanma davaları görülen S.Ç. ve C.Ç. çiftinin yakınları, mahkemenin bitmesini dışarıda bekledi. Boşanma aşamasındaki kadın ve erkeğin yakınları bekleyişleri sırasında tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle taşlı sopalı kavgada 4 kişi hafif yaralandı.   Polisin tarafları ayırmasının ardından, olay yerine gelen ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılan Ş.D. (45), M.A.B. (27). M.B. (22), ve C.M.B. (52) hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.   Her iki tarafından da birbirinden şikayetçi olduğu öğrenildi.
Nevşehir Adliyesinde boşanma duruşmasına giren S.Ç. ve C.Ç. çiftin yakınları adliye önünde kavga etti.

 

Alınan bilgilere göre, Nevşehir Adliyesinde bugün boşanma davaları görülen S.Ç. ve C.Ç. çiftinin yakınları, mahkemenin bitmesini dışarıda bekledi. Boşanma aşamasındaki kadın ve erkeğin yakınları bekleyişleri sırasında tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle taşlı sopalı kavgada 4 kişi hafif yaralandı.

 

Polisin tarafları ayırmasının ardından, olay yerine gelen ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılan Ş.D. (45), M.A.B. (27). M.B. (22), ve C.M.B. (52) hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

 

Her iki tarafından da birbirinden şikayetçi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.