Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bölgesel eğitim çalıştayı yapılıyor

EĞİTİM 11.02.2021 - 12:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Bölgesel eğitim çalıştayı yapılıyor

Aksaray-Kırıkkale-Kırşehir-Nevşehir-Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "TR71 eTwinning Bölgesel Eğitim Çalıştayı" çevrimiçi ortamda başladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Aksaray-Kırıkkale-Kırşehir-Nevşehir-Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "TR71 eTwinning Bölgesel Eğitim Çalıştayı" çevrimiçi ortamda başladı.     Avrupa'da okul ortaklıklarının kurulması, bilişim teknolojilerinin eğitim öğretim faaliyetlerinde kullanılmasının yaygınlaştırılması, yenilikçi öğretim yöntem ve tekniklerinin Avrupa'da öğretmenler arası paylaşımının sağlanması, öğrenci ve öğretmenlerin bilişim teknolojilerini ve yabancı dili kullanma becerilerinin artırılması amacıyla yürütülen eTwinning projeleri hakkında bilgi paylaşımı yapmak,TR71 illeri olan Nevşehir, Kırşehir, Niğde, Aksaray ve Kırıkkale'de görev yapan öğretmenlere yönelik iyi örnekler paylaşmak amacıyla çevrimiçi ortamda her ilden 50 şer öğretmen olmak üzere toplam 250 öğretmenin katılımıyla başlayan çalıştaya Ulusal Destek Servisi Koordinatörü Mehmet Fatih Döğer, eTwinning Türkiye Mesleki ve Pedagojik Gelişim Sorumlusu Dr. Hülya Bal, Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Aksaray Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Kırşehir Milli Eğitim Müdürü Şevket Karadeniz ve Niğde Milli Eğitim Müdür Vekili Fatih Altan ve öğretmenler katıldı.   İl Milli Eğitim Müdürlerinin açılış konuşmaları ile başlayan çalıştayda konuşan Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, eTwinning faaliyeti, öğretmenlerin öğrencileriyle beraber proje yaptıkları, kişisel ve mesleki gelişimlerini artırdıkları, iş birliği içinde çalışarak bilgi, beceri paylaştıkları, Avrupa'nın en büyük e-öğrenme platformudur. Kendini mesleki bağlamda geliştirmek isteyen, yenilikçi, araştırmacı, sorgulayıcı öğretmenler için eTwinning faaliyeti, amaçlarına yönelik çalışmaları yürütebilmeleri açısından büyük imkân ve fırsatlar sunmaktadır. Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü olarak biz de eTwinning projelerini çok önemsiyor, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin bu faaliyetlere katılımını sağlamak için her türlü eğitim, bilgilendirme, destek faaliyetlerini yoğun bir şekilde sürdürüyoruz diyerek çalıştayın düzenlenmesinde emeği geçen Nevşehir İl Koordinatörü Sevgi Yılmaz, Aksaray İl Koordinatörü Kerem Şahin, Kırıkkale İl Koordinatörü Mustafa Can Hiçyılmaz, Kırşehir İl Koordinatörü Yunus Şenbay ve Niğde İl Koordinatörü Tuğba Alagöz ve çalıştaya katılan öğretmenlerimize ve Ulusal Destek Servisi Koordinatörü Mehmet Fatih Döğer, eTwinning Türkiye Mesleki ve Pedagojik Gelişim Sorumlusu Dr. Hülya Bal'a teşekkür etti. 
Aksaray-Kırıkkale-Kırşehir-Nevşehir-Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "TR71 eTwinning Bölgesel Eğitim Çalıştayı" çevrimiçi ortamda başladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Aksaray-Kırıkkale-Kırşehir-Nevşehir-Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "TR71 eTwinning Bölgesel Eğitim Çalıştayı" çevrimiçi ortamda başladı.  

 

Avrupa'da okul ortaklıklarının kurulması, bilişim teknolojilerinin eğitim öğretim faaliyetlerinde kullanılmasının yaygınlaştırılması, yenilikçi öğretim yöntem ve tekniklerinin Avrupa'da öğretmenler arası paylaşımının sağlanması, öğrenci ve öğretmenlerin bilişim teknolojilerini ve yabancı dili kullanma becerilerinin artırılması amacıyla yürütülen eTwinning projeleri hakkında bilgi paylaşımı yapmak,TR71 illeri olan Nevşehir, Kırşehir, Niğde, Aksaray ve Kırıkkale'de görev yapan öğretmenlere yönelik iyi örnekler paylaşmak amacıyla çevrimiçi ortamda her ilden 50 şer öğretmen olmak üzere toplam 250 öğretmenin katılımıyla başlayan çalıştaya Ulusal Destek Servisi Koordinatörü Mehmet Fatih Döğer, eTwinning Türkiye Mesleki ve Pedagojik Gelişim Sorumlusu Dr. Hülya Bal, Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Aksaray Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Kırşehir Milli Eğitim Müdürü Şevket Karadeniz ve Niğde Milli Eğitim Müdür Vekili Fatih Altan ve öğretmenler katıldı.  

İl Milli Eğitim Müdürlerinin açılış konuşmaları ile başlayan çalıştayda konuşan Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, eTwinning faaliyeti, öğretmenlerin öğrencileriyle beraber proje yaptıkları, kişisel ve mesleki gelişimlerini artırdıkları, iş birliği içinde çalışarak bilgi, beceri paylaştıkları, Avrupa'nın en büyük e-öğrenme platformudur. Kendini mesleki bağlamda geliştirmek isteyen, yenilikçi, araştırmacı, sorgulayıcı öğretmenler için eTwinning faaliyeti, amaçlarına yönelik çalışmaları yürütebilmeleri açısından büyük imkân ve fırsatlar sunmaktadır. Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü olarak biz de eTwinning projelerini çok önemsiyor, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin bu faaliyetlere katılımını sağlamak için her türlü eğitim, bilgilendirme, destek faaliyetlerini yoğun bir şekilde sürdürüyoruz diyerek çalıştayın düzenlenmesinde emeği geçen Nevşehir İl Koordinatörü Sevgi Yılmaz, Aksaray İl Koordinatörü Kerem Şahin, Kırıkkale İl Koordinatörü Mustafa Can Hiçyılmaz, Kırşehir İl Koordinatörü Yunus Şenbay ve Niğde İl Koordinatörü Tuğba Alagöz ve çalıştaya katılan öğretmenlerimize ve Ulusal Destek Servisi Koordinatörü Mehmet Fatih Döğer, eTwinning Türkiye Mesleki ve Pedagojik Gelişim Sorumlusu Dr. Hülya Bal'a teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.