Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bölgesel Amatör Ligi 6. Grupda Kim Düşecek, Kim Kalacak?

SPOR 29.03.2017 - 01:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bölgesel Amatör Ligi 6. Grupda Kim Düşecek, Kim Kalacak?

Nevşehirspor'un grubunda ligin bitimine iki hafta kala gözler alt sıralara çevrildi.
Nevşehirspor'un grubunda ligin bitimine iki hafta kala gözler alt sıralara çevrildi.   Nevşehirspor’un mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig 6’ıncı Grup’ta şampiyonluk yarışının sona ermesinin ardından ligden kimin düşeceği sorusunun cevabını aramaya başladı.   Alt sıralarda yer alan 3 takımın inanılmaz kötü performans göstererek bir türlü tehlike çemberinden çıkamadıkları ligde son iki haftada ortaya çıkacak sonuçlar Talasgücü Belediyespor, Kazan Belediye ve Zara Belediyespor takımlarının kaderini tayin edecek.   Nevşehirspor'un 41 puanla ligde üçüncü sırada yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 6’ıncı Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren takımların sergilediği performans bulundukları konumunu hak ettiklerini açık bir şekilde ortaya koydu.   3 TAKIM POTADA Yıldızeli Birlikspor’un artık Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta son maçlar oynanırken grupta üç takım düşmemek için kıyasıya bir mücadele içerisine girdi.   Sivas Demirspor’un Yozgatspor’u yenerek ligde kalmayı garantilediği, MKE Kırıkkalespor’un ise sahasında şampiyonluk umudunu sürdüren Aksaray Belediyespor’a yenilerek çok az da olsa düşme korkusunu htiği grupta Talasgücü Belediyespor, Kazan Belediye ve Zara Belediyespor son kozlarını oynamaya başladı.   Hafta sonu oynanan maçlarda kazanmaları halinde az da olsa rahatlayacak olan takımlardan üçünün de kendi sahasında yenilmesi, kalan iki maçı çok daha önemli hale getirdi.   Kazan Belediyespor sahasında ligde iddiası kalmayan takımlardan Kayseri Şekerspor'a 2-1, Talasgücü Belediyespor Çubukspor’a 2-0 ve Zara Belediyespor ise Nevşehirspor’a 4-1 kaybederek ev sahibi takım avantajını iyi kullanamayınca son iki hafta maçları daha bir önemli hale geldi.   İKİ FİNAL HAFTASI   Ligin kalan iki haftası alt sıralarda bulunan 3 takım için final niteliğinde maçlara sahne olacak. 19 puanı bulunan ve iki rakibine göre az da olsa avantajlı olan Talasgücü Belediyespor, Nevşehir deplasmanında vereceği mücadelenin ardından sahasında ligin güçlü ekiplerinden Aksarayspor’u konuk edecek.   İki rakibine göre daha güçlü ekiplerle oynayacak olması nedeniyle aradaki 1 puanlık fark avantajını kullanması ihtimali az olan Talasgücü Belediyespor’u takip eden takımlardan Kazan Belediyespor ligden düşen Yıldızeli Birlikspor’la deplasmanda oynadıktan sonra sahasında Kırşehirspor ile yapacağı maçla ligi noktalayacak.   Zara Belediyespor ise deplasmanda Aksaray Belediyespor’la karşılaştıktan sonra Kayseri Şekerspor maçıyla sezonu tamamlayacak. Kalan maçlarda 3 takım bir maçlarını kazansalar, diğerini kaybetseler bile lige veda eden takım Zara Belediyespor olacak.  
Nevşehirspor'un grubunda ligin bitimine iki hafta kala gözler alt sıralara çevrildi.

Nevşehirspor'un grubunda ligin bitimine iki hafta kala gözler alt sıralara çevrildi.

 

Nevşehirspor’un mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig 6’ıncı Grup’ta şampiyonluk yarışının sona ermesinin ardından ligden kimin düşeceği sorusunun cevabını aramaya başladı.

 

Alt sıralarda yer alan 3 takımın inanılmaz kötü performans göstererek bir türlü tehlike çemberinden çıkamadıkları ligde son iki haftada ortaya çıkacak sonuçlar Talasgücü Belediyespor, Kazan Belediye ve Zara Belediyespor takımlarının kaderini tayin edecek.

 

Nevşehirspor'un 41 puanla ligde üçüncü sırada yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 6’ıncı Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren takımların sergilediği performans bulundukları konumunu hak ettiklerini açık bir şekilde ortaya koydu.

 

3 TAKIM POTADA

Yıldızeli Birlikspor’un artık Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta son maçlar oynanırken grupta üç takım düşmemek için kıyasıya bir mücadele içerisine girdi.

 

Sivas Demirspor’un Yozgatspor’u yenerek ligde kalmayı garantilediği, MKE Kırıkkalespor’un ise sahasında şampiyonluk umudunu sürdüren Aksaray Belediyespor’a yenilerek çok az da olsa düşme korkusunu htiği grupta Talasgücü Belediyespor, Kazan Belediye ve Zara Belediyespor son kozlarını oynamaya başladı.

 

Hafta sonu oynanan maçlarda kazanmaları halinde az da olsa rahatlayacak olan takımlardan üçünün de kendi sahasında yenilmesi, kalan iki maçı çok daha önemli hale getirdi.

 

Kazan Belediyespor sahasında ligde iddiası kalmayan takımlardan Kayseri Şekerspor'a 2-1, Talasgücü Belediyespor Çubukspor’a 2-0 ve Zara Belediyespor ise Nevşehirspor’a 4-1 kaybederek ev sahibi takım avantajını iyi kullanamayınca son iki hafta maçları daha bir önemli hale geldi.

 


İKİ FİNAL HAFTASI
 

Ligin kalan iki haftası alt sıralarda bulunan 3 takım için final niteliğinde maçlara sahne olacak. 19 puanı bulunan ve iki rakibine göre az da olsa avantajlı olan Talasgücü Belediyespor, Nevşehir deplasmanında vereceği mücadelenin ardından sahasında ligin güçlü ekiplerinden Aksarayspor’u konuk edecek.

 

İki rakibine göre daha güçlü ekiplerle oynayacak olması nedeniyle aradaki 1 puanlık fark avantajını kullanması ihtimali az olan Talasgücü Belediyespor’u takip eden takımlardan Kazan Belediyespor ligden düşen Yıldızeli Birlikspor’la deplasmanda oynadıktan sonra sahasında Kırşehirspor ile yapacağı maçla ligi noktalayacak.

 

Zara Belediyespor ise deplasmanda Aksaray Belediyespor’la karşılaştıktan sonra Kayseri Şekerspor maçıyla sezonu tamamlayacak. Kalan maçlarda 3 takım bir maçlarını kazansalar, diğerini kaybetseler bile lige veda eden takım Zara Belediyespor olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.