Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Biz Çalmıyoruz, Emeğe Saygı Gösterip Haber Yapıyoruz

NEVŞEHİR 10.01.2017 - 11:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Biz Çalmıyoruz, Emeğe Saygı Gösterip Haber Yapıyoruz

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak mesleğini icra eden çalmadan, çırpmadan gecesini gündüzüne katan tüm meslektaşlarımızın bu anlamlı gününü kutlarız.
Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak mesleğini icra eden çalmadan, çırpmadan gecesini gündüzüne katan tüm meslektaşlarımızın bu anlamlı gününü kutlarız.   Nevşehir’de kuruluşundan bugüne kadar hiçbir zaman haber yapan meslektaşlarımızın emeklerini çalmadık ve hep takdir ettik. Bugünde bir başka muhabir arkadaşımızın haberini çalmadan haberlerimizi Nevşehir kamu oyuna aktarmaya devam ediyoruz.   Nevşehir’de malum haber sitesi gibi tek biz varız olma derdine hiçbir zaman düşmedik düşmeyiz de. Dün olduğu gibi bugünde bir başka meslektaşımız haber sitesi açarsa sonuna kadar da destek vermeye devam edeceğiz. Çünkü biliyoruz ki tatlı rekabetler başarıyı getirir.   Ve yine biz bir başka meslektaşımızın haberlerini çalarak sanki o haberi biz yapmışız gibi de yapmıyoruz bundan sonra da asla yapmayız. Çünkü biz emeğin ne olduğunu bilen kişileriz. Haber çalmak tıpkı evine bir hırsız girip evde bulunan eşyaları çalmak gibidir ve biz bunu çok iyi biliyoruz. Nevşehir kamu oyuna şunu açıkça belirtmek isteriz ki kimi zaman eleştirisel haberler yapıyoruz, kimi zaman da ise yiğidin hakkını yiğide veriyoruz. Bizi bugüne kadar haklı veya haksız bir şekilde eleştiren tüm okurlarımıza bugün bir kez daha teşekkür ediyoruz.   Ve yine şunu belirtmek istiyoruz ki malum haber sitesi tarafından haber sitemizi karalama kampanyalarının aralıksız devam ettiğini ve eleştirel haberlerimizi para karşılığında yapıyormuşuz gibi çirkin iftiralar attığını ve kendilerinin Nevşehir’de rakipsiz kalmak gibi her türlü yalan dolanda sınır tanımadığını da çok iyi biliyoruz.   Biz bugün diyoruz ki 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü gecesine gündüzüne katan yatmadan çalmadan emeğe saygı gösteren Muşkara Haber Gazetesinin, Kent Haber Gazetesinin, Anadolu Ajansının, Doğan Haber Ajansının, İhlas Haber Ajansının, Ürgüp Haber Ajansının, Ürgüp Haber sitesinin, Acıgöl Haber sitesinin, Gülşehir Haber Sitelesinin , Haber 50 sitesinin ve ismini sayamadığımız emeğe saygı gösterip haberlerini kendi yapan tüm meslektaşlarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günlerini” kutluyoruz.   Haber sitemiz sizlere daha iyi haberleri ulaştırmak adına İhlas Haber Ajansı abonesi olarak haberlerini ulaştırırken önümüzde ki günlerde de Anadolu Ajansı’na abone olarak haber sayısını artıracaktır.   Bizlere dün olduğu gibi bugünde desteklerini esirgemeyen tüm Nevşehir halkına bugün vesilesi ile bir kez daha teşekkür ediyoruz.
Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak mesleğini icra eden çalmadan, çırpmadan gecesini gündüzüne katan tüm meslektaşlarımızın bu anlamlı gününü kutlarız.

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak mesleğini icra eden çalmadan, çırpmadan gecesini gündüzüne katan tüm meslektaşlarımızın bu anlamlı gününü kutlarız.

 

Nevşehir’de kuruluşundan bugüne kadar hiçbir zaman haber yapan meslektaşlarımızın emeklerini çalmadık ve hep takdir ettik. Bugünde bir başka muhabir arkadaşımızın haberini çalmadan haberlerimizi Nevşehir kamu oyuna aktarmaya devam ediyoruz.

 

Nevşehir’de malum haber sitesi gibi tek biz varız olma derdine hiçbir zaman düşmedik düşmeyiz de. Dün olduğu gibi bugünde bir başka meslektaşımız haber sitesi açarsa sonuna kadar da destek vermeye devam edeceğiz. Çünkü biliyoruz ki tatlı rekabetler başarıyı getirir.

 

Ve yine biz bir başka meslektaşımızın haberlerini çalarak sanki o haberi biz yapmışız gibi de yapmıyoruz bundan sonra da asla yapmayız. Çünkü biz emeğin ne olduğunu bilen kişileriz. Haber çalmak tıpkı evine bir hırsız girip evde bulunan eşyaları çalmak gibidir ve biz bunu çok iyi biliyoruz. Nevşehir kamu oyuna şunu açıkça belirtmek isteriz ki kimi zaman eleştirisel haberler yapıyoruz, kimi zaman da ise yiğidin hakkını yiğide veriyoruz. Bizi bugüne kadar haklı veya haksız bir şekilde eleştiren tüm okurlarımıza bugün bir kez daha teşekkür ediyoruz.

 

Ve yine şunu belirtmek istiyoruz ki malum haber sitesi tarafından haber sitemizi karalama kampanyalarının aralıksız devam ettiğini ve eleştirel haberlerimizi para karşılığında yapıyormuşuz gibi çirkin iftiralar attığını ve kendilerinin Nevşehir’de rakipsiz kalmak gibi her türlü yalan dolanda sınır tanımadığını da çok iyi biliyoruz.

 

Biz bugün diyoruz ki 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü gecesine gündüzüne katan yatmadan çalmadan emeğe saygı gösteren Muşkara Haber Gazetesinin, Kent Haber Gazetesinin, Anadolu Ajansının, Doğan Haber Ajansının, İhlas Haber Ajansının, Ürgüp Haber Ajansının, Ürgüp Haber sitesinin, Acıgöl Haber sitesinin, Gülşehir Haber Sitelesinin , Haber 50 sitesinin ve ismini sayamadığımız emeğe saygı gösterip haberlerini kendi yapan tüm meslektaşlarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günlerini” kutluyoruz.

 

Haber sitemiz sizlere daha iyi haberleri ulaştırmak adına İhlas Haber Ajansı abonesi olarak haberlerini ulaştırırken önümüzde ki günlerde de Anadolu Ajansı’na abone olarak haber sayısını artıracaktır.

 

Bizlere dün olduğu gibi bugünde desteklerini esirgemeyen tüm Nevşehir halkına bugün vesilesi ile bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.