MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

BİM’de Satılan Sucuk’tan Çıkanlar Şok Etti !

SAĞLIK 07.10.2016 - 17:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

BİM’de Satılan Sucuk’tan Çıkanlar Şok Etti !

Türkiye’nin en çok market mağaza zincirine sahip olan BİM marketlerinde satılan sucukların içerisinde mide bulandıracak katkı maddeleri çıktı.
Türkiye’nin en çok market mağaza zincirine sahip olan BİM marketlerinde satılan sucukların içerisinde mide bulandıracak katkı maddeleri çıktı.    Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yapılan baskınlar sonucunda bir çok firmanın insan sağlığını hiçe saydığı görüldü.         AT ETİNDEN, TARİHİ GEÇMİŞ ÜRÜNLERE… Bakanlık tarafından yapılan denetlemelerde tespit edilen toplam 229 firmaya ait 355 parti ürün yasaklandı. GercekTaraf.com haber sitesinin haberine göre; Bakanlık tarafından tespit edilen ürünlerin içerisinde at eti, kanatlı hayvan karışımı ve tarihi geçen ürünlerin tekrar piyasaya sürüldüğü görüldü.       BİM’DE SATILAN SUCUK BİM’de satılan sucuk ürünlerinde yüzde yüz dana eti ibaresi belirtilen sucuklarda yabancı maddelere rastlandı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yapılan analizlerde, Sultan Et Ürünleri tarafından üretilen, BİM marketlerinde satışa sunulan Dağhan Sucukları’nda Tükrük Bezi ve Baş eti çıktığı açıklandı. Bakanlık tarafından, Sultan Et firmasına cezai işlem uygulandığı öğrenildi.          
Türkiye’nin en çok market mağaza zincirine sahip olan BİM marketlerinde satılan sucukların içerisinde mide bulandıracak katkı maddeleri çıktı.

Türkiye’nin en çok market mağaza zincirine sahip olan BİM marketlerinde satılan sucukların içerisinde mide bulandıracak katkı maddeleri çıktı. 

 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yapılan baskınlar sonucunda bir çok firmanın insan sağlığını hiçe saydığı görüldü. 

 

 

 

 AT ETİNDEN, TARİHİ GEÇMİŞ ÜRÜNLERE…

Bakanlık tarafından yapılan denetlemelerde tespit edilen toplam 229 firmaya ait 355 parti ürün yasaklandı. GercekTaraf.com haber sitesinin haberine göre; Bakanlık tarafından tespit edilen ürünlerin içerisinde at eti, kanatlı hayvan karışımı ve tarihi geçen ürünlerin tekrar piyasaya sürüldüğü görüldü.

 

 

 

BİM’DE SATILAN SUCUK

BİM’de satılan sucuk ürünlerinde yüzde yüz dana eti ibaresi belirtilen sucuklarda yabancı maddelere rastlandı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yapılan analizlerde, Sultan Et Ürünleri tarafından üretilen, BİM marketlerinde satışa sunulan Dağhan Sucukları’nda Tükrük Bezi ve Baş eti çıktığı açıklandı. Bakanlık tarafından, Sultan Et firmasına cezai işlem uygulandığı öğrenildi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.