Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bilardo Şampiyonası Ürgüp'te Devam Ediyor

SPOR 05.05.2016 - 09:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bilardo Şampiyonası Ürgüp'te Devam Ediyor

Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası Ürgüp ilçesinde devam ediyor.
Türkiye Bilardo Federasyonu Başkan Vekili Cumabey Germi yaptığı açıklamada Ürgüp’te devam eden şampiyonanın son derece güzel bir şekilde geçtiğini kaydetti.   Germi, “Buraya 824 büyüklerde, 9 bayanlarda, 39 da genç sporcularımız ile yaklaşık 900 sporcu ile Türkiye şampiyonasının ikinci etabını yapıyoruz. Ürgüp bizim için farklı bir yer. Geçen sene burada son 32’nin finalini yapmıştık. Ev sahibi olarak başta Ürgüp Kaymakamı Alper Beye olmak üzere, Ürgüp Belediye Başkanına, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürüne ve ilçe müdürümüze teşekkür ediyorum. Hepsi ellerinden geldiğinin fazlasıyla ev sahipliği yapmaya çalışıyorlar. Bize federasyon olarak bundan çok büyük mutluluk duyuyoruz.   Bilardo severlerin, Ürgüp’ün potansiyelini bilmiyoruz ama Nevşehir buraya yakın, Kayseri buraya yakın, Kırşehir yakın ve çevre illerden gelen insanlarla finalin daha kalabalık insan kitlesi ile izleneceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.   Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ise yaptığı açıklamada, “Bilardo Federasyonumuzu 2-9 Mayıs tarihleri arasında ki Türkiye Bilardo şampiyonasına Ürgüp ilçemizde ev sahipliği yapıyoruz. Yarışmalar güzel ve iddialı gidiyor. Sporcularımıza buradan ben başarılar diliyorum. İnşallah Pazartesi günü seronomi ile ve Salı günü düzenlenecek olan ödül töreni ile Türkiye Şampiyonası sona erecek” diye konuştu. 
Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası Ürgüp ilçesinde devam ediyor.

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkan Vekili Cumabey Germi yaptığı açıklamada Ürgüp’te devam eden şampiyonanın son derece güzel bir şekilde geçtiğini kaydetti.

 

Germi, “Buraya 824 büyüklerde, 9 bayanlarda, 39 da genç sporcularımız ile yaklaşık 900 sporcu ile Türkiye şampiyonasının ikinci etabını yapıyoruz. Ürgüp bizim için farklı bir yer. Geçen sene burada son 32’nin finalini yapmıştık. Ev sahibi olarak başta Ürgüp Kaymakamı Alper Beye olmak üzere, Ürgüp Belediye Başkanına, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürüne ve ilçe müdürümüze teşekkür ediyorum. Hepsi ellerinden geldiğinin fazlasıyla ev sahipliği yapmaya çalışıyorlar. Bize federasyon olarak bundan çok büyük mutluluk duyuyoruz.

 

Bilardo severlerin, Ürgüp’ün potansiyelini bilmiyoruz ama Nevşehir buraya yakın, Kayseri buraya yakın, Kırşehir yakın ve çevre illerden gelen insanlarla finalin daha kalabalık insan kitlesi ile izleneceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ise yaptığı açıklamada, “Bilardo Federasyonumuzu 2-9 Mayıs tarihleri arasında ki Türkiye Bilardo şampiyonasına Ürgüp ilçemizde ev sahipliği yapıyoruz. Yarışmalar güzel ve iddialı gidiyor. Sporcularımıza buradan ben başarılar diliyorum. İnşallah Pazartesi günü seronomi ile ve Salı günü düzenlenecek olan ödül töreni ile Türkiye Şampiyonası sona erecek” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.