Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bezirhane Buluşmaları: Kapadokya’nın Gizemi Söyleşisi Yapıldı

TURİZM 30.06.2018 - 14:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bezirhane Buluşmaları: Kapadokya’nın Gizemi Söyleşisi Yapıldı

Emeritus Profesör Robert Ousterhout’dan “Kapadokya’nın Gizemi” konulu söyleşi düzenlendi.
  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Kapadokya Üniversitesi ve Argos in Cappadocia tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Bezirhane Buluşmaları’ kapsamında gerçekleştirilen söyleşiye; Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, akademisyenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.   "Kapadokya’nın Gizemi" başlığı adı altında söyleşide bulunan Emeritus Professör Robert Ousterhout, yaptığı araştırma ve incelemeler neticesinde elde ettiği verilere dayanarak değişik medeniyetlere ev sahipliği yapan Kapadokya’nın tarihine ışık tutacak açıklamalarda bulundu.    Söyleşi, Emeritus Professör Robert Ousterhout katılımcıların sorularını cevaplandırmaları ile sona erdi. 
Emeritus Profesör Robert Ousterhout’dan “Kapadokya’nın Gizemi” konulu söyleşi düzenlendi.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Kapadokya Üniversitesi ve Argos in Cappadocia tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Bezirhane Buluşmaları’ kapsamında gerçekleştirilen söyleşiye; Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, akademisyenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

 

"Kapadokya’nın Gizemi" başlığı adı altında söyleşide bulunan Emeritus Professör Robert Ousterhout, yaptığı araştırma ve incelemeler neticesinde elde ettiği verilere dayanarak değişik medeniyetlere ev sahipliği yapan Kapadokya’nın tarihine ışık tutacak açıklamalarda bulundu. 

 

Söyleşi, Emeritus Professör Robert Ousterhout katılımcıların sorularını cevaplandırmaları ile sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.