MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Benzin, mazot ve otogaza zam!

GÜNCEL 24.11.2021 - 09:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Benzin, mazot ve otogaza zam!

Döviz kurlarında dün yaşanan sert dalgalanmanın ardından akaryakıt ürünlerine zam gelmesi bekleniyor.
  Döviz kurlarında dün yaşanan sert dalgalanmanın ardından akaryakıt ürünlerine zam gelmesi bekleniyor. Bu geceden itibaren benzine 1 lira 1 kuruş, motorine 1 lira 5 kuruş, otogaza da 65 kuruş zam geliyor.   Akaryakıt fiyatlarında dolar/TL kurundaki yükselişten kaynaklı yeni zam yapılması gündeme geldi.   Döviz kurlarında yaşanan artış sonrası benzin ve motorine 25 Kasım tarihinden geçerli olmak üzere yeni zam geleceği belirtildi.   "Yeni zam bu gece"   Bloomberg HT'nin sektör kaynaklarından aldığı bilgiye göre doların yükselmesi ile oluşan fiyatlama neticesinde bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzinde 1 lira 1 kuruş, motorinde 1 lira 5 kuruş, otogazda 65 kuruş zam bekleniyor.   Kaynaklar, zammın yapılıp yapılmayacağına dair karar yetkisi olan ilgili kurumların onayı ile devreye alınmasının beklendiğini belirtti.
Döviz kurlarında dün yaşanan sert dalgalanmanın ardından akaryakıt ürünlerine zam gelmesi bekleniyor.

 

Döviz kurlarında dün yaşanan sert dalgalanmanın ardından akaryakıt ürünlerine zam gelmesi bekleniyor. Bu geceden itibaren benzine 1 lira 1 kuruş, motorine 1 lira 5 kuruş, otogaza da 65 kuruş zam geliyor.

 

Akaryakıt fiyatlarında dolar/TL kurundaki yükselişten kaynaklı yeni zam yapılması gündeme geldi.

 

Döviz kurlarında yaşanan artış sonrası benzin ve motorine 25 Kasım tarihinden geçerli olmak üzere yeni zam geleceği belirtildi.

 

"Yeni zam bu gece"

 

Bloomberg HT'nin sektör kaynaklarından aldığı bilgiye göre doların yükselmesi ile oluşan fiyatlama neticesinde bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzinde 1 lira 1 kuruş, motorinde 1 lira 5 kuruş, otogazda 65 kuruş zam bekleniyor.

 

Kaynaklar, zammın yapılıp yapılmayacağına dair karar yetkisi olan ilgili kurumların onayı ile devreye alınmasının beklendiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.