Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye İhalelerinde Şaibe Var Mı ?

BELEDİYELER 30.09.2016 - 21:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Belediye İhalelerinde Şaibe Var Mı ?

Belediyelerce ihale sonucu satılan binaların ihalesinde şaibeler var mı ?
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Gülşehir İlçe Başkanlığı  yeni hizmet binasına taşındı.       Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Gülşehir İlçe Başkanlığı  , eski belediyede bulunan yerlerinden Gülşehir eski Halkbankası binası yanında Belediyeye ait olan ve daha önce Gülşehir Esnaf Odası Başkanlığı tarafından kullanılan ve sonra boşaltılan binaya taşınmıştı.     Gülşehir Belediyesi tarafından ihale ile satılan bina sonrası Ülkücüler yeniden yer arama yoluna girdiler. Yeniden Eski Belediye binasının üst katına taşındı.     Gülşehir’de vatandaşlarca tarafından çok düşük ücrete gittiği belirtilen ihale sonrası kafalarda soru işaretleri yarattı.     Gülşehir Belediyesinin ihaleye çıkardığı binayı satın alan kişi kim ?       Binanın ihalesini alan kişi Gülşehir Belediyesi ile bağlantısı olan biri mi ? Belediye ile bağlantısı var ise taraflar nasıl bir açıklama yapacak ?       Eğer varsa Belediye ile alan kişi yada kurum arasında aracılık yapıldı mı akrabalık ilişkisi var mı ?       Gülşehir Belediyesi satılan bu binanın ihalesini diğer ihalelerdeki gibi duyurusunu iyi yaptı mı ?       Binanın ihalesine yeterince ilgi gösterildi mi ?       Binanın ihalesine kaç kişi veya kurum girdi ?     Bina Gülşehir çarşı merkezindeki o yerdeki binalar ile aynı değerde mi satıldı yoksa yok pahasına mı verildi ?     Gülşehir ilçesinde (AK Parti ve CHP ilçe yönetimleri ) muhalefet partilerce bu ihalede şaibeli olarak görülüyor mu ? Bu konuda her hangi bir Şaibe görülüyorsa neden hiç bir girişimde bulunulmuyor ? Sessiz kalınıyor      Lale Haber Nevşehir ve ilçelerinde takip eden değil takip edilen site www.lalehaber.com bizi takip etmeye devam edin. Gerçekler daima acıdır.        
Belediyelerce ihale sonucu satılan binaların ihalesinde şaibeler var mı ?

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Gülşehir İlçe Başkanlığı  yeni hizmet binasına taşındı.

 

 

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Gülşehir İlçe Başkanlığı  , eski belediyede bulunan yerlerinden Gülşehir eski Halkbankası binası yanında Belediyeye ait olan ve daha önce Gülşehir Esnaf Odası Başkanlığı tarafından kullanılan ve sonra boşaltılan binaya taşınmıştı.

 

 

Gülşehir Belediyesi tarafından ihale ile satılan bina sonrası Ülkücüler yeniden yer arama yoluna girdiler. Yeniden Eski Belediye binasının üst katına taşındı.

 

 

Gülşehir’de vatandaşlarca tarafından çok düşük ücrete gittiği belirtilen ihale sonrası kafalarda soru işaretleri yarattı.

 

 

Gülşehir Belediyesinin ihaleye çıkardığı binayı satın alan kişi kim ?

 

 

 

Binanın ihalesini alan kişi Gülşehir Belediyesi ile bağlantısı olan biri mi ? Belediye ile bağlantısı var ise taraflar nasıl bir açıklama yapacak ?  

 

 

Eğer varsa Belediye ile alan kişi yada kurum arasında aracılık yapıldı mı akrabalık ilişkisi var mı ?

 

 

 

Gülşehir Belediyesi satılan bu binanın ihalesini diğer ihalelerdeki gibi duyurusunu iyi yaptı mı ?

 

 

 

Binanın ihalesine yeterince ilgi gösterildi mi ?

 

 

 

Binanın ihalesine kaç kişi veya kurum girdi ?

 

 

Bina Gülşehir çarşı merkezindeki o yerdeki binalar ile aynı değerde mi satıldı yoksa yok pahasına mı verildi ?

 

 

Gülşehir ilçesinde (AK Parti ve CHP ilçe yönetimleri ) muhalefet partilerce bu ihalede şaibeli olarak görülüyor mu ? Bu konuda her hangi bir Şaibe görülüyorsa neden hiç bir girişimde bulunulmuyor ? Sessiz kalınıyor 

 

 

Lale Haber Nevşehir ve ilçelerinde takip eden değil takip edilen site www.lalehaber.com bizi takip etmeye devam edin. Gerçekler daima acıdır.  

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.