MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Belediye Ekipleri, Kuşlara Yem Bıraktı

NEVŞEHİR 22.11.2017 - 10:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Belediye Ekipleri, Kuşlara Yem Bıraktı

Nevşehir Belediyesi ekiplerince kar yağışı nedeniyle yem bulamayan kuşlar için, park ve bahçelerdeki kuşyemliklerine yem bırakıldı.
  Nevşehir’de dün etkili olan kar yağışı nedeniyle birlikte yem bulamayan kuşlar için harekete geçen Nevşehir Belediyesi ekipleri, şehir merkezindeki park ve bahçelerde daha önceden oluşturulan kuşyemliklerine yem bıraktı.   Nevşehir Belediyesi tarafından bundan sonraki günlerde meydana gelecek kar yağışı nedeniyle yem bulamayan kuşlar için kuşlara yem bırakılması çalışmaları devam edecek.
Nevşehir Belediyesi ekiplerince kar yağışı nedeniyle yem bulamayan kuşlar için, park ve bahçelerdeki kuşyemliklerine yem bırakıldı.

 

Nevşehir’de dün etkili olan kar yağışı nedeniyle birlikte yem bulamayan kuşlar için harekete geçen Nevşehir Belediyesi ekipleri, şehir merkezindeki park ve bahçelerde daha önceden oluşturulan kuşyemliklerine yem bıraktı.

 

Nevşehir Belediyesi tarafından bundan sonraki günlerde meydana gelecek kar yağışı nedeniyle yem bulamayan kuşlar için kuşlara yem bırakılması çalışmaları devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.